Manon Zeeboer blijft bij Regio Zwolle Volleybal

Zwolle – Manon Zeeboer speelt ook aankomend seizoen in het shirt van Regio Zwolle Volleybal. De 22-jarige diagonaal kwam in 2016 over van Taurus uit Houten en bemachtigde binnen de kortste keren een plekje in het Zwolse eredivisieteam Zeeboer voelt zich thuis in Zwolle en heeft daarom besloten om nog een seizoen te blijven. "Ik heb het hier erg naar mijn zin", reageert Manon Zeeboer.

De 1.75 meter lange Zeeboer begon haar loopbaan in Hierden, maar besloot al snel elders te gaan kijken. Ze maakte in 2013 de overstap naar Alterno, waar ze ook haar debuut in de eredivisie maakte. In 2015 vertrok Zeeboer naar Oskam Taurus, om een jaar later te verkassen naar Regio Zwolle Volleybal. De diagonaal is blij om in Zwolle te blijven en kijkt onder andere uit naar de samenwerking met coach Wilfried Groothuis. Hij staat aankomend seizoen aan het roer bij Regio Zwolle Volleybal. "Met Wilfried als nieuwe trainer verwacht ik dat we weer stappen gaan maken. Daardoor kunnen we weer mooie dingen laten zien", zo laat Zeeboer nog weten. 

Het Lam-Scholten en Pasveer vertrekken
In navolging op Ana Rekar (Sliedrecht Sport) gaan ook Marianne het Lam-Scholten en Annelin Pasveer Regio Zwolle Volleybal verlaten. Het duo speelde twee seizoenen in Zwolle en stapt over naar Set-Up ‘65 uit Ootmarsum. Eerder werd ook al bekend dat libero Rosita Blomenkamp de Zwolse gelederen komt versterken en dat Iris Reinders, Kelly van de Haar en Maureen van der Woude nog een seizoen actief blijven voor Regio Zwolle Volleybal.

 

Artikel delen:

Reageer