Vier kavels te koop in Westenholte

Zwolle – Westenholte heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een sfeervolle wijk waar het prettig leven is. Veel nieuwe woningen zijn al gerealiseerd. De gemeente brengt vanaf woensdag 10 mei vier extra kavels in de verkoop. Deze kavels liggen op de hoek van de Voorsterweg en de Teunisbloemweg. Twee kavels zijn geschikt voor een vrijstaande woning en twee kavels zijn voor een gezamenlijk te bouwen twee-onder-één kapwoning. De kavelgrootte varieert van 770 m2
(€ 211.495,50 incl. BTW) tot 1106 m2 (€ 302.971,90 incl. BTW).

Inschrijven
Wie belangstelling heeft, kan de verkoopbrochure en het inschrijfformulier downloaden op www.zwolle.nl/kavels. Inschrijving is mogelijk van 10 mei tot en met 30 mei 2017 tot 16.00 uur. Meer informatie over deze procedure is te vinden in de verkoopbrochure. De kaveltoewijzing vindt plaats door de notaris in een openbare zitting op woensdag 31 mei 2017 om 16.00 uur in het Stadskantoor van de gemeente Zwolle (Lübeckplein 2). Zijn er meer gegadigden voor dezelfde kavel, dan vindt er een loting plaats. Dit gebeurt volgens het lotingsreglement gemeentelijke woningbouwkavels.

Wat is er gerealiseerd
In Westenholte is al veel ontwikkeld de laatste jaren. Nieuwe woningen zijn gebouwd en het Autismehuis, het woonzorgcentrum Westenhage en een nieuw wijkcentrum met sporthal (Ontmoetingscentrum Het Anker) zijn gerealiseerd. Bewoners hebben praktisch alles om de hoek. Scholen, winkels, maar ook rust en ruimte. De kavels die nu in de verkoop komen, zijn onderdeel van de afronding van de inrichting van het gebied. Op termijn komen waarschijnlijk nog twee kavels beschikbaar; hiervoor is eerst een bestemmingsplanwijziging nodig. Deze twee liggen naast deze vier kavels.

Vragen
Wie meer informatie wil, kan contact opnemen met mevrouw C. Bredewout, kopersbegeleider van de gemeente Zwolle. Zij verzorgt ook de verkoop van de kavels. Haar telefoonnummer is (038) 498 28 67.

 

Artikel delen:

Reageer