ZomerOndernemer dit jaar weer in Zwolle

Zwolle – Op 25 juli 2017 start ZomerOndernemer weer in de regio Zwolle. Jongeren tussen de 15 en 22 jaar kunnen kosteloos deelnemen aan het ondernemersproject in de zomervakantie. Tijdens het project ervaren jongeren hoe het is om te ondernemen. Onder begeleiding van professionele trainers starten de deelnemers een eigen bedrijf. Ze ontvangen een startkapitaal en zijn verzekerd.

naamloos.jpg_1.jpg Foto’s gemaakt door Theo Smits
Vorig jaar waren de deelnemers te gast bij McDonald’s Zwolle Zuid

Inhoud project
Het project duurt zes weken en begint met een driedaagse training. Vervolgens brengt de groep iedere week een bezoek aan een ervaren ondernemer of bekende organisatie in de regio Zwolle. In de tussentijd werken de deelnemers aan hun bedrijf. Het project sluit af met een feestelijke kick out waarbij de jonge ondernemers hun bedrijf presenteren voor een groot publiek.

naamloos.jpg 

Landelijk actief
Naast Zwolle is ZomerOndernemer ook in andere regio’s in Nederland actief. Komende zomer start het project in Amersfoort, Amerstreek-Breda, Arnhem, Flevoland, Meppel/Steenwijkerland/Staphorst, Oss-Bernheze, Rotterdam, Utrecht, Westfriesland, Zwolle en Zeeland. In iedere regio komt tijdens de kick out een winnaar uit de bus en tijdens de landelijke finale strijden de regionale winnaars om de titel ‘Beste ZomerOndernemer 2017′.

Gratis deelname
Dankzij de steun van landelijke sponsoren is deelname aan het project kosteloos. Het enige wat deelnemers nodig hebben is een bedrijfsidee. Er is zelfs ruimte om tijdens het project op vakantie te gaan. Deelnemers mogen maximaal twee terugkomdagen missen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.zomerondernemer.nl. Ook dit jaar is er plek voor maximaal 30 deelnemers in Zwolle.

 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Hoe durft men het woord ondernemer te noemen bij mac donalds? De heer Feenstra van de MAC duld geen concurrerende ondernemers en terwijl de buurt last heeft van de mac bij centuurbaan wil hij geen foodcourt terwijl daar geen woningen staan terwijl de mac in achtertuin staat van diverse flats gebouwen. Nee daar klaagd Feenstra niet over. Bah.. zielig mannetje is dat. Zwolle wil graag ook andere fastfoods restaurants en niet enkel de MAC met slappe nepvoedsel


    ⚠️ Meld

Reageer