FC Zwolle speler slaat supporter bril van neus

Een MVV-supporter heeft na de wedstrijd MVV-FC Zwolle van vrijdagavond een klap in zijn gezicht gekregen van een speler van FC Zwolle. Oogetuigen zeggen, dat voetballer Dennis van der Wal de klap uitgedeeld heeft. De supporter heeft van de tik aangifte gedaan bij de politie.

Een supporter van MVV kreeg na afloop van de wedstrijd MVV-FC Zwolle een klap in zijn gezicht, waarbij zijn bril doormidden brak. De betreffende MVV-supporter zou iets hatelijks hebben gezegd over de overwinning op FC Zwolle, waardoor de Zwolle-speler zich niet meer kon beheersen en een klap uitdeelde.

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Meteen die speler schorsen! Dit kan toch niet! Elke keer het gezeur over knokpartijen bij het betaalde voetbal, slaat een voetballer zelf iemand!!

 2. Wat dacht je van die supporter dan? Eerst zo tof zijn om te schelden en vervolgens zielig gaan doen als je een klap krijgt en na afloop ook nog eens met je vriendjes proberen de spelersbus aan te vallen. Wat een lafaard deze persoon, hoewel het gedrag van deze speler natuurlijk niet een voorbeeld is voor de jongere supporters, vind ik de actie van deze MVV supporter echt te triest voor woorden.

 3. Als zelfs de spelers zo onsportief reageren, hoe moet het dan ooit nog goed komen. Hij wordt zelfs verdedigd door enkele reacties hier!
  :-

 4. ‘tis heel eenvoudig: de spelers moeten ten allen tijde het goede voorbeeld geven, wat er ook gebeurd. zo niet, schorsen! zo simpel is het nou eenmaal.

 5. Wat een schande,aanpakken deze spelers.
  Ze zetten de hele club voor schandaal.
  Het beste is gewoon al die zogeheten hooligans en deze agressors,weg te trappen.

Reageer