Berkum haalt keeper Jelle Brouwer

Door Redactie

|   Laatste wijziging

Zwolle – VV Berkum heeft voor het nieuwe seizoen 2017-2018 keeper Jelle Brouwer aan zijn hoofdselectie toegevoegd. Met de 30-jarige Zwollenaar haalt de club een ervaren doelman in huis, want Brouwer kwam de laatste vier seizoenen uit voor ZAC en keepte daarvóór bij ’t Harde en HTC. Berkum breidt zijn eerste selectie uit in verband met de promotie naar de hoofdklasse, waarin meer wedstrijden moeten worden gespeeld. Daar komt bij dat Bjarn Onderstal, afgelopen seizoen tweede keeper bij de Zwollenaren, gaat verkassen naar WHC.

Brouwer moet bij Berkum de strijd voor een basisplek aangaan met de huidige eerste keeper Dominic van Hoof en het jeugdige talent Huib Veurink, maar daar is hij niet bang voor. "Het lijkt me een ontzettend mooie en sportieve uitdaging om de concurrentie aan te gaan en ook om op een hoger niveau te trainen. Het zal een hele overgang zijn, maar ik zie er naar uit en ben blij verrast met de belangstelling," laat Brouwer weten. Eerder werd al bekend dat middenvelder Hoeseb Yakob (21) komend seizoen HHC Hardenberg gaat verruilen voor Berkum. Ook Björn Bakker (23), die nu nog uitkomt voor zondaghoofdklasser MSC uit Meppel, zal het komende seizoen voor Berkum spelen.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

5 gedachten over “Berkum haalt keeper Jelle Brouwer”

  1. Knap van berkum! De selectie begint vorm te krijgen en zal bestaan uit een mix van jonge (student?) spelers die afkomstig zijn uit de eigen jeugdopleiding en gerichte (geroutineerde) versterkingen. Het belooft zodoende een supergaaf seizoen te worden!

  2. Zeer ervaren doelman. In 2e klasse vlogen dit seizoen hem de doelpunten om de oren, ondanks enkele goede reddingen. En ’t Harde en HTC spelen ook niet echt op hoog niveau waar keepers zich echt kunnen ontwkkkelen.

  3. @vraagje
    Diederik boer heeft ook nooit op top niveau gekeept en toch haalde Ajax hem als 2e doelman…

  4. Het heeft even geduurd maar je hebt het dan toch door. Chapeau jonguh. Oplettende swollenae 12 points. 8)

Reacties zijn gesloten.