Twee aanwinsten bij Regio Zwolle Volleybal

Zwolle – Regio Zwolle Volleybal heeft zich voor het komende seizoen versterkt met spelverdeelster Robin van de Velde en middenspeelster Marije Neuman. De 24-jarige Van de Velde speelde jarenlang bij Inter Rijswijk en een seizoen voor het Belgische Fixit Kalmthout, maar komt nu over van Voltena. Met Voltena werd de geboren Canadese onlangs kampioen in de tweede divisie. De 22-jarige Neuman uit Houten droeg de afgelopen jaren het shirt van Oskam Taurus.

"Ik ben ontzettend blij dat ik de kans krijg om aan te sluiten bij de selectie van Regio Zwolle", stelt Robin van de Velde. "Het is een jong, leergierig en gedreven team met een fijne sfeer. Ik kijk er naar uit om mijzelf samen met de meiden verder te ontwikkelen komend seizoen." De nieuwe middenspeelster van Regio Zwolle Volleybal studeert bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en woont dan ook in Rotterdam. Naast zaalvolleybal doet Van de Velde, die beschikt over een Canadees en een Nederlands paspoort, ook aan beachvolleybal. "Ik speel de hele zomer door in de vernieuwde Eredivisie Beachvolleybal Tour", aldus Robin van de Velde.

De 22-jarige Marije Neuman, die naast haar volleybalcarrière klinische psychologie studeert, verdedigde het afgelopen seizoen in de eredivisie de clubkleuren van Oskam Taurus en speelde dus al meerdere malen tegen Regio Zwolle Volleybal. Neuman: "Ik ben erg blij met mijn overstap naar Regio Zwolle Volleybal. Het is voor mij een mooie kans om mijzelf op eredivisie-niveau verder te ontwikkelen. Met een sterk programma en goede faciliteiten sluit de ambitie van de club aan bij mijn eigen sportieve ambities. Ik kijk uit naar een mooi en uitdagend seizoen!"

Artikel delen:

Reageer