Oriëntatieavond Actief in de politiek

Zwolle – Op 24 mei organiseren de politieke partijen in Zwolle een avond om kennis te maken met de partijen en hun standpunten. Ook kunnen belangstellenden vrijblijvend in gesprek over hoe je actief kunt zijn in de plaatselijke politiek.

Programma
Deelnemende politieke partijen aan deze avond zijn D’66, PvdA, GroenLinks, VVD, CDA en de ChristenUnie. Zij presenteren zichzelf kort en geven inzicht in hoe ze hun standpunten bepalen. Daarna kan men informeel binnenlopen bij de verschillende fractiekamers om vrijblijvend met fracties en besturen in gesprek te gaan en te horen hoe men actief kan zijn in de plaatselijke politiek. Iedereen is vanaf 18.45 uur van harte welkom in het Fractiehuis van het stadhuis, ingang aan de Sassenstraat. Aanmelden voor deze avond kan nog tot en met woensdag 17 mei via raadsgriffie@zwolle.nl.

Politiek Actief
Een groot deel van de mensen die erover nadenkt om politiek actief te worden, volgt op 16 en 17 mei de cursus Politiek Actief. Voor deze cursus die Zwolle nu voor derde keer organiseert was de belangstelling groot. Voor wie niet meer mee kon doen aan deze cursus, maar ook voor oud-deelnemers en voor andere belangstellenden organiseren de zes deelnemende partijen de Oriëntatieavond op 24 mei.

 

Artikel delen:

Reageer