Eerste editie Sweet & Lowdown

Zaterdagavond vond in theater Odeon de eerste editie plaats van Sweet & Lowdown. Sweet & Lowdown is een nieuw concept van Niek van der Sprong Culturele Producties en Studio TaS, waarbij in verschillende zalen een fushion was van jazz, funk en soul.

Odeon was voor de gelegenheid opgedeeld in verschillende clubs. Een club Sweet, een club Lowdown en ook een ‘at the movies’ waar films bekeken konden worden. De lichten zijn gedempt en de verschillende zalen ademen een mysterieuze, nachtclub-actige sfeer uit. In de verte klinken de klanken van jazz, soul, eighties en een vleugje Hot Club de France. Verschillende artiesten uit het genre van deze muziekstijlen gaven acte de presence. Waaronder Rose, Wouter Hamel en de Zwolse formatie Saxation.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ben geen jazz kenner,maar vond Wouter Hamel een nogal `the loveboat`style hebben,maar dat hoort bij het genre denk ik. Mensen dansen daar ook niet bij, maar staren meer een beetje naar het podium.
    Rose vond ik een sterk optreden!
    Was ook wat voor jou Jackie, in de hele tent mocht niet gerookt worden. Op een paar na hield iedereen zich er netjes aan.
    Ik denk dat het wel herhaald zal worden!

Reageer