Dirk Marcellis en PEC Zwolle met elkaar door

Zwolle – PEC Zwolle heeft het contract van Dirk Marcellis met drie seizoenen verlengd. De 29-jarige verdediger, die in juli 2015 overkwam van NAC Breda, blijft zodoende tot en met het seizoen 2019-2020 in Zwolle actief. Tot nu toe speelde Marcellis 63 wedstrijden voor de Zwollenaren. Hierin wist hij vier keer het doel te vinden en bereidde hij drie keer een doelpunt voor.

Technisch directeur Gerard Nijkamp is te spreken over de verlengde samenwerking:,, Dirk heeft de afgelopen seizoenen bewezen van enorme waarde te zijn voor PEC Zwolle. Dit komt voort uit zijn ervaring, rust en verdedigende kwaliteiten. Het doet me dan ook goed, een speler van Dirk zijn ervaren kaliber voor langere tijd aan de club te kunnen binden."

Ook Marcellis is blij met zijn verlengde verblijf in de Hanzestad:,, De afgelopen twee seizoenen heb ik hier nagenoeg alle wedstrijden kunnen spelen. Zowel op als buiten het veld heb ik het erg naar mijn zin in Zwolle, ik voel mij hier gewaardeerd en op de juiste plaats. Deze lijn hoop ik de komende jaren te continueren."

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Vind ik ook. Daarom ben ik zo blij dat hij bij vv Berkum blijft. We kunnen hem goed gebruiken in de Hoofdklasse. 😀


  ⚠️ Meld

 2. Hou toch eens op met dat gezeur over berkum, het gaat hier over PEC!
  Mooi dat Marcellis blijft, maar vind het jammer dat Holla weggaat.


  ⚠️ Meld

 3. Haha beugelsdijk. Alsjeblieft niet, wat een beperkte speler is dat zeg. Marcellis, bouy is een goed duo dus hoop dat ze hem ook kunnen houden. Woudenberg op links halen en dan van polen of schenkelveld op rechts.
  Rick dekker hopelijk volgend jaar weer van de partij als verdedigende middenvelder. Misschien proberen Vejinovic van Feyenoord over te nemen. Aanvallende middenveld dan saymak of Thomas ( 1 van beide verkopen. Alternatieven op midden zijn nog Israëlson en marinus. Voorin mogen mohktar. Kingsley en ongenda het op de vleugels uitvechten. Nijland/ achabar zijn alternatieven voor spits en evt. De vleugel. Voorin dan nog een spits halen (henkie verman ?) of Brock zien te houden


  ⚠️ Meld

 4. Misschien Be Quick 28, gewoon de leukste vereniging van Zwolle.
  Nee hij is niet gevraagd. Je kunt daar alleen maar naar toe als je dat zelf wilt. Wie vragen, worden daar overgeslagen.


  ⚠️ Meld

 5. Weet iemand al waar v.d.Hart heen gaat?
  StevenBericht door Steven Bruins, op 20 mei 2017 10:17
  @Jollie

  Die wordt reservekeeper.

  bij dames 2 😛


  ⚠️ Meld

 6. Zojuist een eigen goal van de ballenvanger van BQ28. Als je vd Hart laat spelen valt hij dus helemaal niet op. 😀

  Ruststand BQ28 – Deto 0-1


  ⚠️ Meld

 7. De ellende wordt alsmaar groter voor BQ28 met een rode kaart voor een studerende student en nu ook nog de 0-2. Waarschijnlijk ook volgend seizoen vechten tegen degradatie in de 2e klasse.

  Benieuwd wat Gerco hiervan kan maken. Misschien zoiets als we voetbalden aardig mee en om sommige momenten waren we zelfs dominant. Een lichte overtreding werd door de scheids met een gele te bestraft. We kunnen trots zijn dat we de nacompetite gehaald hebben met deze jonge ploeg.  ⚠️ Meld

 8. De ellende voor de inteelt Gelderlanders wordt ook groter. 1-1 Tegen Oranje Nassau en verloren met strafschoppen en daarmee zijn ze ook zo goed als uitgeschakeld.

  Alleen als God het wil kunnen ze nog door naar de finale van de nacompetitie. Maar God is niet gek dus dat gaat niet gebeuren. Dat verzeker ik U.


  ⚠️ Meld

 9. ik dacht dat dit item over dirk marcellis en pec zwolle ging, snap niet dat er steeds berkum en be quick bijgehaald moet worden.


  ⚠️ Meld

 10. Anetjuh dit heb ik vorige week ook al proberen aan te geven. Supporters cq leden van deze beide verenigingen presteren het steeds weer om hun eigen (christelijke) vereniging belachelijk te maken om via een heel ander onderwerp zich zo te gedragen. A netjuh je hebt helemaal gelijk, dit onderwerp gaat over PEC en niet over de amateurtjes.


  ⚠️ Meld

 11. @jw
  Weblog is er toch ook voor alle nieuws in Zwolle.? Mis verslagen van be-quick /svi waardoor sommige mensen dan bij andere ( veel gelezen?) artikelen hun gal spuwen……  ⚠️ Meld

 12. Be Quick??28-DETO 0-2 (0-1)

  DETO heeft zich een uitstekende uitgangspositie verschaft in de nacompetitie door het eerste duel tegen Be Quick??28 in Zwolle met 0-2 te winnen.

  De gelijkopgaande eerste helft leek met een dubbelblanke stand te eindigen, maar daar wilde Be Quick’28 niet aan, want de ploeg scoorde, zij het in het eigen heiligdom.

  Dus kreeg DETO de voorsprong kort voor de rust in de schoot geworpen, door een, dat moet gezegd, zeer fraaie kopbal.

  In de tweede helft werd er veel afgetast en ook opgetast, want de Zwollenaren wilden per se gelijkmaken. Dat lukte hen niet, maar de grotere ruimtes boden roodzwarten uit Vriezenveen kansen op een belangrijk tweede doelpunt.

  En die treffer kwam er ook toen Quays Shayesthe a la Alberto Tomba in zijn gloriedagen door de Zwolse verdediging slalomde en de 0-2 produceerde.

  De return lijkt daarmee een formaliteit geworden te zijn.  ⚠️ Meld

 13. Die arme Zwolse studentjes toch. Letterlijk en figuurlijk.
  De mannen worden nou eenmaal gescheiden van de jongentjes bij de wedstrijden waar het er echt om gaat. Dit was andere koek.


  ⚠️ Meld

 14. Komt daar dan ook het wedstrijd verslag van Gerco Grevers te staan? Duurt wel wat langer zeg dan de voorgaande weken. Toen stond het verlag snel op WLZ vermeld. Waarom moeten we er ditmaal toch zo lang op wachten?


  ⚠️ Meld

Reageer