Benefiet Golftoernooi levert € 25.000 op

Zwolle – Het Ronald McDonald Huis Benefiet Golftoernooi dat op vrijdag 19 mei werd gehouden heeft € 25.000,- opgeleverd. Dit bedrag komt ten goede aan de exploitatie van het Huis in Zwolle waar ouders kunnen logeren als hun kindje in Isala is opgenomen. Deze uitverkochte elfde editie bij Golfclub Zwolle had een culinair tintje door de bijdrage van Zwolse toprestaurants Het Pestengasthuys, Over de Tong, De Librije en Vito’s. Zij serveerden in de baan verschillende proeverijtjes aan de deelnemers. Ook kwam Ronald McDonald Kinderfonds directeur Renate Westerlaken langs om het welkomstwoord te verrichten. De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag en vindt het bijzonder dat zoveel bedrijven en organisaties zich in zetten voor het Huis.

cheque_rmhz_2017_2.jpg  

Golfen voor goed doel
Ronald McDonald Huis Zwolle nodigt al elf jaar lang bedrijven uit om deel te nemen aan het Benefiet Golftoernooi. Zoals ieder jaar, stelt Golfclub Zwolle haar prachtige banen beschikbaar voor dit toernooi. Tijdens dit toernooi speelden 88 deelnemers van meer dan 24 verschillende bedrijven mee voor het goede doel en dat betekent een uitverkochte editie. McDonald’s Heerde, Kampen en Zwolle ging er vandoor met de beker én de eeuwige roem.

nummer_1_persbericht1_1.jpg 

Feestelijke editie door inzet Zwolse organisaties
Naast de focus op het golfspel zorgden toprestaurants Vito’s, Restaurant De Librije, Restaurant Pestengasthuys, Restaurant Over De Tong uit Zwolle voor een extra culinair tintje door in de baan heerlijke proeverijtjes te serveren aan de deelnemers. Schuttelaar wijnen verzorgde een passende wijn bij ieder gerecht. ‘Het blijft bijzonder om te zien dat ondernemend Zwolle en regio zich keer op keer zo inzetten voor het huis in welke vorm dan ook. Op een dag als vandaag betekent dat van meedoen aan het toernooi tot het beschikbaar stellen van de golfballen, het drukwerk of een lekker gerecht. De betrokkenheid voor ons Huis bij deze ondernemers is ontzettend groot. Dat is bijzonder en is een groot compliment waard!", aldus een tevreden Lianne Booijink, manager van het Huis in Zwolle. 

Afsluiting
De dag werd gezellig afgesloten met een walkingborrel, de prijsuitreiking en natuurlijk de bekendmaking van de dagopbrengst. Dit jaar leverde deze dag maar liefst €25.000,- op voor het Huis. Lianne Booijink kijkt terug op een zeer geslaagde dag. "Ondanks de slechte weersvoorspelling begin van de week zijn de druppels die zijn gevallen niet noemenswaardig en was het een heerlijke golfdag. De deelnemers waren geweldig, het eten was top, de sfeer zat er in en wat een geweldige opbrengt voor het Huis. Ik ben enorm trots".

Artikel delen:

Reageer