Onderzoek naar parkeergedrag en fietscoaches

Zwolle – Waar en hoe parkeert u uw fiets in de binnenstad? Wat vindt u van de inzet van de fietscoaches? Laat uw aantwoorden weten via www.fietsparkeergedrag.nl en maak ook kans op één van drie cadeaubonnen ter waarde van 25 euro. Met uw hulp kan het fietsparkeren in onze prachtige binnenstad beter gefaciliteerd worden en het gebruik van de fiets als vervoermiddel verder gestimuleerd worden.

Afstudeerstudenten Jurgen van Oudbroekhuizen en Léon Nomden van de hogeschool Windesheim voeren het onderzoek uit voor RoyalHaskoningDHV. De vragenlijst bestaat uit ongeveer 20 meerkeuzevragen en uw deelname aan het onderzoek duurt tussen 5 en 7 minuten. De vragenlijst begint met enkele algemene vragen, daarna volgen vragen die zijn toegespitst op de binnenstad die u regelmatig bezoekt per fiets. Aan het einde is er de mogelijkheid om uw gegevens achter te laten zodat u meedingt naar één van de drie cadeaubonnen ter waarde van 25 euro.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Kan dit toegeschreven worden op het conto van een mislukt integratie beleid?
  Over het algemeen genomen leert men bij de geboorte al fietsen en ontwikkeld zich dat als een extra zintuig.
  Daarom snap ik niet dat hier onderzoek naar gedaan moet worden


  ⚠️ Meld

 2. Kan dit toegeschreven worden op het conto van een mislukt integratie beleid?
  Over het algemeen genomen leert men bij de geboorte al fietsen en ontwikkeld zich dat als een extra zintuig.
  Daarom snap ik niet dat hier onderzoek naar gedaan moet worden


  ⚠️ Meld

 3. Ja Taupe, alleen allochtonen plaatsen hun fiets op de verkeerde plek…..zucht..wat een simpele zielen lopen er toch rond. 😮


  ⚠️ Meld

 4. En nee, allochtonen fietsen niet. Die rijden auto. De fiets is iets voor mensen die geen auto kunnen betalen. Uiteraard weten ze inmiddels beter. Maar toch zul je een Syriër of Irakees niet gauw op een fiets zien.


  ⚠️ Meld

 5. Maar toch zul je een Syriër of Irakees niet gauw op een fiets zien.

  Nu je het zo benoemd, dat klopt inderdaad. Dat is bij mij in de straat ook zo. Ze beginnen in een kaal en leeg huis en gaan lopend naar het winkelcentrum, na ongeveer 1 jaar staat er dan een BMW of Mercedes voor de deur.


  ⚠️ Meld

 6. Tuurlijk, alle vluchtelingen hebben een jaar na aankomst een dikke auto (of is het een bmw uit 1999??) Onder de Syriërs zitten ook mensen die in Syrie gewoon een dikke baan of bedrijf hadden. Nee, die zijn niet armlastig maar alleen gevlucht voor de oorlog!! Wat een idiote aannames en verdachtmakingen zeg. Walgelijk!


  ⚠️ Meld

 7. Onder de Syriërs zitten ook mensen die in Syrie gewoon een dikke baan of bedrijf hadden. Nee, die zijn niet armlastig

  Krijgen deze mensen dan ook geen uitkering en huurtoeslag?
  In dat geval begrijp ik het, dan hebben ze eerst hun spaargeld opgenomen om voor een uitkering in aanmerking te komen.
  Helder, dank voor je uitleg.


  ⚠️ Meld

 8. Tsja er zit wel wat in. Vluchten en een dikke bankrekening hebben.
  Ik heb daar eerlijk gezegd geen problemen mee. Doekoe wat hier over de toonbank gaat is goed voor onze economie. Ik zie geen verband tussen het fietsen en vluchten met veel geldt  ⚠️ Meld

 9. Waarom gaat het, onder een artikel over een onderzoek naar fietsparkeergedrag, ineens over vluchtelingen c.q. allochtonen c.q. integratie? Het heeft weinig tot niets te maken met het onderwerp.


  ⚠️ Meld

Reageer