Landman nieuwe hoofdtrainer van Dieze West

Zwolle – Dieze West heeft Henry Landman aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2017-2018. De zondaghoofdklasser komt vanaf komend seizoen uit in de zaterdag 4e klasse en heeft in Henry Landman een trainer gevonden die deze nieuwe uitdaging aan wil gaan.

foto_nwe_trainer_landman_dieze_west.jpg 

Landman, eerder trainer van onder meer VSW, Berkum 2 en HTC krijgt bij Dieze West te maken met een (bijna) volledig nieuwe selectie. Een groot aantal zeer getalenteerde jeugdspelers dat het laatste half jaar al in de zondag-hoofdklasse heeft gespeeld, heeft de stap gemaakt naar de senioren. Het bestuur van Dieze West is blij dat het Henry Landman heeft kunnen vastleggen voor deze nieuwe periode in de voetbalgeschiedenis van de club en vertrouwt op een goede samenwerking.

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Mooi dat een groot aantal zeer getalenteerde jeugdspelers en studenten in de hoofdmacht gaat spelen in de 1e klasse. Ze kopieren zodoende de zeer succesvolle Methode-Berkum.

  Leuk. Veel succes.


  ⚠️ Meld

 2. Ja leuk dat je in een stuk over een andere club, jezelf niet kan beperken tot de club waar het overgaat maar het blijkbaar nodig vind om je eigen “club” te promoten.

  Gefeliciteerd Dieze-West en trainer met deze stap, op naar betere tijden.  ⚠️ Meld

 3. Niet zo kattig Co. Komop gun deze clubs hun succes en filosofie. Samen brengen ze het Zwols voetbal terug op hoger niveau. Allemaal de schouders eronder en niet zo zeuren alleen zo hebben de clubs, de stad en de fans er baat bij. Stap over je eigen schaduw heen en wees eens positief.  ⚠️ Meld

 4. Frans schrijft de hele dag onder andere namen.
  In Berkum zit hij met zijn 1ne hand bij zijn potlood en met de andere hand bij de delete knop.


  ⚠️ Meld

 5. Een potlood en een deleteknop. Hmmm. Eerst een kladje schrijven op papier en dan het definitieve uittikken op de computer. Omslachtig.


  ⚠️ Meld

 6. Frans schrijft de hele dag onder andere namen.

  Ik voel me zeer vereerd, immers ook beroemde schrijvers en schilders werken met pseudoniemen.

  Grt, Frans


  ⚠️ Meld

 7. Stoken? Wie stookt er? Ik merk op dat iemand onder het topic over club A, altijd moet beginnen over zijn eigen club B. Narcistische trekjes.


  ⚠️ Meld

Reageer