Motoragent betrokken bij aanrijding

Zwolle – Woensdagmorgen 24 mei is er op de Oosterlaan een ongeluk ontstaan tussen een motoragent en een fietser uit Zwolle. De man uit Zwolle is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. Onderzoek moet uitwijzen wat er is gebeurd.

De aanrijding ontstond op de Oosterlaan ter hoogte van het busstation. Door de aanrijding liep de man hoofdletsel op. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend hoe het op dit moment met hem gaat. De motoragent is niet gewond geraakt, maar is wel erg onder de indruk van wat er is gebeurd. Het team Verkeersongevallenanalyse onderzoekt de aanrijding om de oorzaak te achterhalen. Het onderzoek wordt gedaan door politiemensen uit een ander team. Dit is een standaard procedure bij dergelijke incidenten. Vanwege het onderzoek is een deel van de Oosterlaan afgesloten geweest voor verkeer. Er werden verkeersregelaars ingezet.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Ik ben benieuwd. Als je niet uitkijkt wordt de agent aangeklaagd en geschorst.
  Want dat gebeurd met onze agenten. Iedere imbeciel kan de wet aanklagen


  ⚠️ Meld

 2. Dopneus,

  Gelukkig maar, want niemand staat boven de wet.

  Overigens is een ongeval op zich geen reden tot schorsing, zelfs niet als de agent de schuld heeft, wat we nog helemaal niet weten.


  ⚠️ Meld

Reageer