RAWdefinition en Pinkstereo geannuleerd

Zwolle – Pinkstereo Festival wat op zaterdag 3 en zondag 4 juni zou gaan plaatsvinden op de Wijthmenerplas in Zwolle is geannuleerd vanwege een tegenvallende kaartverkoop.

De organisatie had gehoopt op meer animo vanuit Zwolle en omstreken zo melden zij op de haar websites. De organisatie zorgt ervoor dat iedereen netjes zijn geld terug krijgt voor het kaartje wat gekocht is. Via de website is te lezen hoe het geld teruggekregen kan worden. Het betreft de website(s): www.pinkstereo.nl  en/of www.rawdefinition.com

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Heerlijk
  Wat een verademing!
  kunnen we lkker liggen aan de plas zonder de herrie.
  En kunnen kleine kinderen heerlijk spelen in het zand en water zonder die herrie.
  Hier is de Wijthmenerplas ook voor bedoeld.


  ⚠️ Meld

 2. Jammer voor de organisatie, maar het was uiteindelijk wel te verwachten. Zwolle heeft geprobeerd een festivalstad (met toffe feesten en festivals) te zijn en op zich ging dat in eerste instantie goed, zowel in- en Outdoor. Tot het geklaag en gezeur begon en er comités werden opgericht met alle gevolgen van dien. Ik ben op veel van deze feesten geweest, maar ik koop nu gewoon nooit meer een kaartje, omdat ik het liever in een andere stad of strand vier waar ze niet zo moeilijk doen en het geluid goed zit. (ja, het geluid moet redelijk hard anders is er geen zak aan-hoop dat iemand mij snapt die dit leest) Daarnaast is pinkstereo een slap aftreksel van een echt feestje en zit ik niet te wachten op een feestje met alle leeftijden. Werkt gewoon niet. Moet gewoon 16/18 plus zijn. (zoals ieder ander feest op gebied van Dance/Hardstyle/Hardcore) Gelukkig is er nog genoeg te doen in feestland Nederland, maar helaas niet meer in de stad Zwolle. Misschien een concert van Andre Rieu bij de Wijthemenerplas…. Dan is er vast geen tegenspraak…

  Jammer voor Zwolle en de mensen die het wel een warm hart toedragen, maar het mocht niet baten. De top sfeer op Fusion of Wildness, het uitzinnige publiek bij Megabass… Het was super, maar wordt niet gegund. Niet echt… Er is geen concessie mogelijk geweest. Mijn voorstel zou zijn: Bijvoorbeeld 2 feesten per jaar bij de Wijthemenerplas op 365 dagen en 2 feestjes in de ijselhallen. Niet meer in het park. Dan konden er 4 grote feesten gegeven worden, met de wat hardere dansstijlen. Ik tel bevrijdingsdag et cetera niet mee, want daar zijn nooit echt klachten over. De mensen die daar wonen lekker een weekend aanbieden in een 5 sterren hotel? Het had zo mooi kunnen zijn:-)

  Nu is de lol er vanaf, niemand wil een kaartje voor een feestje waar je de Bass niet mag voelen 😀

  Ik vind het jammer voor de organisatie, maar wie weet kunnen jullie elders wel wat moois opzetten. Ergens bij groot onbewoond gebied, en altijd met een goede windrichting (anders heb je dat weer) Dan kom ik zeker weer!! :D:D:D:P


  ⚠️ Meld

 3. Ik geniet van het concert van de vogels. Heerlijk rustgevend. Zo hoort het. Fijn dat ook het massaal weggebleven dansvolk begrijpt dat de natuur verstoord wordt met dit soort grootschalige dansfeesten. Die kunnen beter op een kaal en kil industrieterrein gehouden worden. De organisatie van deze festivals leven in hun eigen kooi. Feesten in natuur is zooooo 1980.

  Hulde voor degene die de feesten op industrieterreinen verkiezen boven die feesten in de natuur.

  God heeft de natuur niet gemaakt op te laten verstoren door de graftakherrie van ene DJ Paul Elstak.  ⚠️ Meld

 4. Ja, klopt we hebben het begrepen. Ik denk zelf ook dat deze feesten een zeer grote bijdrage hebben gehad, zowel direct als indirect, aan de opwarming van de aarde en het broedseizoen.

  Maar zelf op de industrieterreinen zal er weer geklaagd worden. Ook door u?? Dan staat de wind namelijk weer verkeerd. Dat is ook een natuurverschijnsel.

  En voor de duidelijkheid. DJ Paul Elstak is een held.

  Ik zou uw idool niet belachelijk maken, ook al verschillen wij van muzieksmaak en generatie. Daar zit ook direct het verschil. Elkaar accepteren en waarderen. Voor mijn part houd u een hippie feest op de Wijthem. Maar ergens bent u verzuurd geraakt. Dus geen feestje voor ons, omdat u het niet over uw hart kunt verkrijgen om een ander wat te gunnen.

  In ieder geval, u heeft u zin. Helaas voor de festivalgangers. Want denk maar niet dat zij wegblijven om uw flora en fauna. Ze blijven weg omdat er geen goed aanbod is.


  ⚠️ Meld

 5. gaat helemaal niet over herrie …..

  tegen vallende kaart verkoop
  te duur. en dan ook nog water-bier
  >:(>:(>:(

  top dj zijn het ook niet echt 😛


  ⚠️ Meld

 6. Bijna 10 gulden voor een waterig lauw kinderbiertje. Nee dit festival gaan we zeker missen. Mooi zeg dat de start van de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen als een Noord Koreaanse raket gaat.

  Veel optredens zijn dan ook al stijf uitverkocht. Het leeft enorm in Zwolle festivalstad.


  ⚠️ Meld

Reageer