Succesvolle start kaartverkoop Zwolse theaters

Zwolle – Zaterdag om 10.00 uur startte de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van Zwolse theaters. De eerste bezoeker stond om 05.30 uur al in de rij, toen het nog redelijk koel was. De tussenstand is op dit moment meer dan 19.000 verkochte kaarten. Om kwart voor tien zong Esmée Dekker, hoofdrolspeelster uit de musical My Fair Lady, enkele liedjes voor een vol terras van Café Foyé. Margreet Wieringa (directeur Zwolse theaters) vulde het boodschappenlijstje van de wachtende gasten aan met voorstellingen die men niet mag missen, waaronder bijvoorbeeld Fiddler on the Roof en The Nation.

marketing.jpg 

  
In de binnenstad van Zwolle kon het publiek via verschillende routes naar de kassa geleid worden, door bijvoorbeeld Op Avontuur te gaan. Dit jaar werden er voor het nieuwe seizoen op dit moment al meer dan 19.000 kaarten verkocht. Dit is weer meer dan vorig jaar. Wees er dus snel bij als uw keuze heeft gemaakt!

Via de website werden de meeste kaarten verkocht, ongeveer 75%. Voor de voorstellingen van Nick & Simon, Guido Weijers, Bert Visscher en Daniel Arends werden de meeste kaarten verkocht. Jochem Myer, Beth Hart en Youp van t’ Hek zijn reeds uitverkocht.

Dat de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen van start is gegaan betekent niet dat het de komende periode rustig is bij Zwolse theaters. De komende twee weken spelen nog een aantal grote voorstellingen. Vanavond kunt u met dit mooie festivalweer genieten van Pinkpop in Theater de Spiegel, maar ook Slippers en The Summer of Love zijn nog te zien!

Artikel delen: