Kinderkunstwerken in Park Eekhout

Zwolle – Zondag 28 mei vond Parkpret met het thema windstreken plaats in Park Eekhout. Het was een heerlijke dag voor jong en oud met veel optredens en activiteiten. Ook Theater de Makkers en Ruimtetuig waren op Parkpret. De hele dag door namen zij kinderen mee in een ontdekkingstocht naar de vier windstreken om vervolgens daar kunstwerken van de maken. Deze kinderkunstwerken zijn momenteel te zien in Park Eekhout.

img_3757.jpg 

Theater de Makkers nam de kinderen mee in de verbeelding van de windstreken op onze aarde, de noordpool met ijsberen, het verre oosten, het wilde westen, alles kwam voorbij. Na deze theatrale tocht gingen de kinderen aan het werk met Ruimtetuig: timmeren, verven, zagen en boren. De wereld verbeeld in kunst!

img_3758.jpg

kunstwerken_in_park_eekhout_2017.jpg

kunstwerken_in_park_eekhout_2017_4.jpg 

Ruimtetuig is Een collectief van ruimtelijk ontwerpers en interieurarchitecten. Zij bundelen hun krachten en vormen zo samen een werktuig (kijk ook op www.ruimtetuig.com).

Theater de Makkers bestaat uit Fieke van der Panne en Yuna Linde, beide afgestudeerd theatermakers aan ArtEZ, Zij maken producties en geven theaterles.

Artikel delen: