Nieuwe openingstijden Openbaar Belang

Zwolle – De openingstijden van Openbaar Belang veranderen per 1 juni a.s.. Vanaf donderdag kunnen bezoekers ’s morgens van 8.30 tot 12.30 uur zo binnenlopen. Vanaf 12.30 tot 16.30 uur uur is gereserveerd voor persoonlijk contact met de bezoekers op afspraak. Dat betekent dat de medewerkers ’s middags meer tijd hebben voor een uitgebreider gesprek in het kantoor aan de Binnengasthuisstraat 1 in Zwolle.

De menselijke maat blijft belangrijk voor Openbaar Belang, persoonlijk en dichtbij. Om dat gevoel te versterken, gaat ze de benedenverdieping van het kantoor aanpakken. "Denk aan een meer gastvrije entree", verduidelijkt Henk Voerman, manager Wonen. "Met ook meer plek voor een persoonlijk gesprek. 

Daarnaast wordt ook de dienstverlening verbeterd. De huurder krijgt sneller het juiste antwoord.
De doelstelling is 80% van de binnenkomende vragen in één keer te beantwoorden – zonder doorschakelen. Openbaar Belang zet daarom stevig in op verbetering van verschillende processen. We willen dat de klant zo min mogelijk onnodige contactmomenten ervaart.

Met het nieuwe klantdienstverleningsmodel wil Openbaar Belang nog beter inspelen op de wensen van haar huurders als het gaat om reparaties, mutaties en vragen over huurbetaling. Het maakt niet uit of de huurder bij de balie komt of even belt, in principe wordt hij straks door de eerste medewerker ook meteen geholpen. Openbaar Belang heeft hiervoor een kennisdatabank . Ook worden de medewerkers breder opgeleid. Op die manier krijgt de huurder altijd het juiste antwoord, ongeacht wie hij voor zich heeft of aan de lijn heeft. 

Per 1 juni heeft ons kantoor aan de Binnengasthuisstraat 1 nieuwe openingstijden:

Maandag tot en met vrijdag:
8.30 en 12.30 uur
&
alleen op afspraak
12.30 – 16.30 uur

Bel (038) 45 67 222 of mail teamklantcontact@openbaarbelang.nl om een afspraak te maken.

 

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Maar een huurder die na 10 jaar huren vraagt om een voor inspectie zodat dat je rekening kunt houden met hoe de woning achter te laten kan gewoon stikken.
    Want als je er 20 jaar hebt gewoonte dan doen ze dat wel en anders gewoon pech.
    Maar elk maand wel dik huur betalen voor een woning en elk jaar de huur dik omhoog gooien.
    Geen aanrader om daar te huren.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.