Meiden voetbaltoernooi bij SV Zwolle

Zwolle – Op woensdagmiddag 14 juni wordt in Zwolle een meiden jeugdvoetbaltoernooi georganiseerd. Tijdens dit toernooi kunnen meiden tussen de 8 en 10 jaar strijden om een ticket voor deelname aan het provinciale kampioenschap, wat georganiseerd wordt in het kader van het EK-vrouwenvoetbal wat dit jaar in Nederland plaatsvindt. Dit toernooi wordt georganiseerd door Stichting Sportpark Marslanden en SV Zwolle.

In juli en augustus is Nederland gastheer voor het EK-vrouwenvoetbal, daarom staat dit voetbaltoernooi in het teken van het EK-vrouwenvoetbal en mag de gemeente Zwolle één team afvaardigen naar het provinciale jeugdtoernooi in Deventer. Meiden uit groep 5 en 6 van het basisonderwijs (8 t/m 10 jaar) kunnen zich aanmelden in teams, om zo een ticket te verdienen voor de halve finale ronde in Deventer. Door deel te nemen aan de voorronde bij SV Zwolle (Sportpark Marslanden) maakt je team kans om deel te nemen aan de provinciale voorronde op 21 juni in Deventer en misschien wel de finaleronde op 8 juli in Enschede.

Aanmelden voor dit toernooi kan via de site: www.sportparkmarslanden.nl en kijk dan bij de nieuwsberichten. Hier staat een aanmeldsysteem. Ook kun je je team opgeven via de aanmeldformulieren die uitgedeeld zijn op verschillende basisscholen (deze worden opgehaald t.z.t.) of je kunt een mail sturen naar verenigingscoach@sportparkmarslanden.nl (Bram van Bessen) en je team doorgeven.

Je kunt je opgeven in teams van minimaal 3 meiden en maximaal 6 meiden. Per team is het van belang dat er 1 begeleider bij is. Vermeld ook de naam en contactgegevens van deze begeleider bij de aanmelding. Het toernooi is niet schoolgebonden, dus teams kunnen samengesteld worden naar eigen wens. De wedstrijden worden 3 tegen 3 gespeeld, zonder keeper. Voor alle deelnemers is er een kleine gadget als dank voor je deelname! Je kunt je team aanmelden tot en met vrijdag 9 juni. Het toernooi wordt aangeboden op woensdag 14 juni om 13.30 uur.

Artikel delen: