37ste editie Olde Zakk’n Toernooi

Zwolle – Op zaterdag 10 juni a.s. vindt de 37ste editie plaats van het Olde Zakk’n Toernooi. Dit jaar met 9 verenigingen. Naast titelverdediger PEC Zwolle zijn van de partij Dieze West, Be Quick ’28, HTC, SV Zwolle, Zwolsche Boys, ZAC, SVI en CSV’28. 

Het toernooi wordt ook dit jaar weer gespeeld op sportpark De Verbinding in Stadshagen. Het voetbaltoernooi van CSV ’28 is in 1979 bedacht door wijlen Gerard Schutte en groeide daarna uit tot een jaarlijkse traditie. Voetballers van 35 jaar en ouder trekken nog eenmaal hun voetbaltenue aan, om zo met oude collega’s de strijd aan te gaan. De wedstrijden worden gespeeld op een half veld en de ploegen spelen 7 tegen 7. Alle wedstrijden worden gespeeld op het hoofdveld van CSV’28. De verschillende wedstrijden staan onder leiding van ons elitekorps: Gerrit Nibourg, Erik Geubels, Jan Bosscher, Hans Ester en Bert Zieleman.

Rondom de wedstrijden is er veel ruimte voor ontmoeting waarbij een drankje, voldoende eten (gehaktballen en saté), muziek van onze DJ en de haringkar niet zullen ontbreken. De eerste wedstrijden starten om 12.00 uur. De (kruis)finales worden gespeeld tussen 15.30 en 16.30 uur. De prijsuitreiking zal zijn rond 17.30 uur. Rondom de prijsuitreiking zal ook Wesley Wolters optreden. Voorafgaand aan het toernooi spelen de jongste leden van CSV’28 van de F-League in de ochtend hun eigen toernooi.

Artikel delen: