Motorrijder komt om bij verkeersongeval

Zwolle – Bij een verkeersongeval op de Kuyerhuislaan is donderdag 1 juni een 62-jarige motorrijder ui Zwolle om het leven gekomen.

De man reed botste rond 07.15 uur door nog onbekende oorzaak met zijn motor tegen een bestelbus. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De bestuurder van deze bestelbus, een 51-jarige man uit Markelo, raakte niet gewond. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval. Bron: www.politie.nl

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Verschrikkelijk dit. Hoe vaak lees je wel niet dat motorrijders verongelukken? Nederland is volgens mij een te druk verkeersland om fatsoenlijk op een motor te kunnen rijden.


  ⚠️ Meld

 2. ”een te druk verkeersland”

  Wat heeft dat nou weer met een motor te maken?!

  Fatsoenlijk rijden doe je toch zelf,daar heb geen anderen bij nodig?8)


  ⚠️ Meld

 3. @db

  Fatsoenlijk rijden doe je toch zelf,daar heb geen anderen bij nodig?
  Wat heeft dat nou weer met een motor te maken?!

  Zal ik je uitleggen. Wanneer je op een motor rijdt ben je kwetsbaar. Ook al ben je zelf als motorrijder oplettend en voorzichtig, dan zijn er altijd wel anderen in een auto/vrachtwagen die niet zo voorzichtig zijn als jou. En hoe drukker het verkeer is, hoe hoger het risico is, dat een motorrijder aangereden kan worden. En gezien een motorrijder geen enkele bescherming heeft, zal een ongeluk voor een motorrijder fataler uitpakken, dan voor iemand die hem of haar aanrijdt met een auto/vrachtwagen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.