Van Moorst presenteert album in Hedon

Zwolle – Dinsdag 13 juni presenteert Van Moorst zijn nieuwe album Head & Heart in Hedon. Tom van Moorst, die eerder o.a. in Smiley Virus speelde, is een 23-jarige gitarist en componist uit Zwolle die momenteel bezig is met de laatste loodjes voor zijn Bachelor Muziek aan de Academie voor Popcultuur. De liefde en inspiratie voor muziek is ontstaan door bands als Muse, Radiohead, Trivium en Avenged Sevenfold. Head & Heart is dan ook heel dynamisch geworden. Soms ingetogen en soms overweldigend en bombastisch. Een bezetting bestaande uit een band, een koor, strijkers en maar liefst vijf verschillende leadvocalisten wekken de Van Moorst-sound tot leven. Het complete album is door Tom zelf gecomponeerd en gearrangeerd.

persfoto.jpg 

De opleiding aan de Academie voor Popcultuur bracht hem eerder al zijn eerste samenwerking met een drietal andere muziekstudenten. Deze samenwerking uitte zich in de band Smiley Virus. Een jonge rockband die zich richtte op het maken van alternatieve pop-rock. Na twee jaar optreden en een eigen EP zijn de bandleden allemaal hun eigen weg ingeslagen.
In zijn ontwikkeling tot een veelzijdig muzikant wordt er nu naar een apotheose toegewerkt: Op 13 juni zal de release van zijn debuutalbum plaatsvinden in Poppodium Hedon ter Zwolle.

—————————————————————————————————-

VAN MOORST

ALBUMRELEASE

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Dinsdag 13 juni
Open : 20:30 uur

Aanvang : 21:30 uur
Entree : €6,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

——————————————————————————————————

Artikel delen: