Vertel het de PVDA

Zwolle – Leden en fractieleden van de PvdA Zwolle gaan op zaterdag 10 juni naar Stadshagen om verhalen over het wonen in deze wijk te verzamelen. De Partij van de Arbeid is benieuwd wat Zwollenaren vinden van de wijk waarin ze wonen.

Na Zwolle Zuid en Assendorp is deze keer Stadshagen aan de beurt. Wat gaat er goed in de wijk, wat zou er verbeterd kunnen worden? Waar zijn de bewoners tevreden over of zijn er zaken waar ze zich al jaren aan ergeren? Waar moet de partij zich hard voor maken? De PvdA trekt de wijken in om al deze informatie aan te horen. Ook wijkbewoners die ideeën hebben over de toekomst van de stad kunnen hun verhaal aan de leden van de partij kwijt. Met de gemeenteraadsverkiezingen in zicht (2018) wil de PvdA graag weten waar ze zich voor in moet zetten en wat er in het verkiezingsprogramma van de partij niet mag ontbreken! De verhalen, opmerkingen en ideeën worden uitgewerkt en uiteindelijk weer teruggekoppeld naar de inwoners van de verschillende wijken.

Artikel delen:
Reactie 1
 1. Opmerkelijk:

  http://www.volkskrant.nl/politiek/opmerkelijk-advies-aboutaleb-laat-de-pvv-regeren~a4498921/

  Zoiets mag dus niet ontbreken: ‘
  Aboutaleb bepeit in het AD ook een stringent vluchtelingenbeleid. Het elementaire asielrecht voor oorlogsvluchtelingen moet in zijn ogen overeind blijven maar verder is hij voorstander van zoveel mogelijk opvang in eigen regio, volgens het model van de vluchtelingendeal tussen de EU en Turkije. ‘

  Ik las ook nog dat de vluchtelingen regeling stamt uit de tijd
  van de koude oorlog. Af en toe wist er iemand uit Rusland
  naar Zweden te ontsnappen.

  Die regeling is bedoeld geweest voor enkele individuen.
  Niet voor de massale aantallen, en ook niet voor de
  handelaars die deze regeling gretig misbruiken.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.