Handbaldames HV Zwolle uitgeschakeld

Zwolle – Op dinsdagavond 30 mei stond de halve finale tegen Haarle op het programma. De nieuwe damesselectie van HV Zwolle ging in de kwartfinale als een speer en waren ook nu van plan om te winnen.

handbaldames.jpg 

De wedstrijd startte wat stroef. Er werd van beide kanten weinig gescoord en de dames van Zwolle speelden niet op het tempo dat ze normaal gesproken doen. Zwolle kwam met 2-5 achter. Daarna ging het gas erop! Ruststand 8-8.

Na de rust was het Zwolle dat als eerst tot scoren kwam. Dit was de eerste keer dat de dames op voorsprong kwamen. Daarna ging het een tijdje gelijk op, maar wist Haarle uiteindelijk wel uit te lopen. De dames gaven zich nog niet gewonnen en vochten terug en kwamen zelfs een paar minuten voor het einde van de wedstrijd op twee doelpunten voorsprong. Helaas wisten ze dit niet vast te houden en werd het gelijk. Dit betekende dat er een verlenging gespeeld moest worden.

In de verlenging begon Haarle sterk en stonden ze al gauw weer met twee doelpunten voor. Ook nu gaven de dames van Zwolle zich niet zomaar gewonnen en streden terug tot een gelijke stand. Helaas wist Haarle nog te scoren voor het eindsignaal klonk. Eindstand 25-24. Een super spannende pot, waar de nieuwe damesformatie trots op mag zijn!

Wij willen alle supporters heel erg bedanken. De sfeer in de sporthal was echt super!! Nu mogen de dames even rusten en zullen ze na de zomerstop weer hard gaan knallen!

Wij wensen iedereen een fijne vakantie!

 

Artikel delen: