Zwolse Horeca Voetbaltoernooi

Zwolle – De velden van sc HTC Zwolle op Sportpark de Pelikaan vormen zondag 11 juni het decor voor het traditionele Horeca Voetbaltoernooi. Aan dit evenement werd in de voorgaande jaren deelgenomen door 20 horecabedrijven uit Zwolle, het maximum vanwege de capaciteit op de velden van HTC.

Dit jaar heeft de organisatie echter ruimte gecreëerd voor de deelname van in totaal 25 teams. Doordat voor het eerst wordt gewerkt met teams van 7 spelers en de wedstrijdduur in de poulefase is teruggebracht tot 1 x 20 minuten. Er wordt gestreden om de Jan Boertien Bokaal, de eind 2015 overleden bekende Zwolse (horeca)fotograaf.

In vijf poules strijden zondag 25 horecabedrijven om plekken in de kwart- en halve finales en uiteindelijk de finale. Het toernooi begint om 11.00 uur precies, de halve finales zijn rond 16.00 uur en de finale is om 16.45 uur. Personeel en vaste klanten van restaurants, bars en eetcafés treden tegen elkaar in het strijdperk; familie en vrienden zijn van harte uitgenodigd om hun favorieten te komen aanmoedigen en voor de kinderen worden speciale attracties neergezet. Dit jaar dus 25 deelnemende teams, t.w.: ’t Proeflokaal van Zwolle, The Peppermill, café de Bommel, café de Twee Heren, café Plein, Restaurant De Librije, Het Vliegende Paard, De vier Jaargetijden, de Belgische Keizer, café Robbedoes, het Swolsch Café, Eetcafé de Kleine, Apart!Food&Drinks, café de Pul, Laterra Italiana, Bubbelsbar, Vaca Negra, Eetcafé Hawaii, Kip2Day, café de Bommel, Stadscafé Blij, café Pieik, Bruut, café ’t Beugeltje en McDonalds.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.