Inschrijving Zwolse zwemvierdaagse geopend

Zwolle – Het Openluchtbad in Zwolle staat van maandag 26 juni tot en met vrijdag 30 juni in het teken van de Zwolse Zwemvierdaagse. Los van het zwemmen gebeurt er die week veel meer in en rond het water van het zwembad aan de Ceintuurbaan, vanwege het 25-jarig jubileum van het bad. Tijdens de vierdaagse zijn ook niet-leden van het zwembad welkom. 

Clinics als voorbereiding
Voordat de vierdaagse begint, kun je deelnemen aan clinics die in het zwembad worden gehouden. Zo begin je goed voorbereid aan de zwemweek. De clinics, die gegeven worden door Sportservice Zwolle, zijn gericht op kinderen tot 12 jaar en hun ouders en grootouders.

De clinics vinden plaats op 6, 13 en 20 juni. Ze duren van 16.00 uur tot en met 16.45 uur. Deelnemen aan alle drie de clinics kost 5 euro. Geef je op via deze link.

Vier dagen zwemmen
In de week van de Zwemvierdaagse moeten deelnemers tenminste vier van de vijf avonden een afstand van 500 meter zwemmen. Als je alleen een A-diploma hebt, volstaat 250 meter per dag.

Dagelijks kunnen deelnemers starten tussen 16.00 uur en 18.30 uur. Wie aan het eind van de week tenminste vier dagen aan de verplichte afstand heeft voldaan, krijgt een medaille.
Deelname aan de vierdaagse kost voor leden 4 euro, niet-leden betalen 7,50 euro. Wie gebruik maakt van de voorinschrijving, krijgt korting op het deelnamebedrag. Voorinschrijven kan via deze link.

Artikel delen: