CDA Zwolle presenteert nieuwe lijsttrekker

Zwolle – CDA Zwolle hoopt op haar Algemene Ledenvergadering op 20 juni a.s. Jan Nabers als nieuwe lijsstrekker te kunnen presenteren. Ook de invulling van de topnegen van de kandidatenlijst voor de Gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 hoopt de partij dan met haar leden vast te stellen.

cda_zwolle_-_jan_nabers.jpg 
Jan Nabers

De vorige gemeenteraadsverkiezingen van 2014 verloor CDA Zwolle drie van de zes zetels en haar plek in de coalitie. Vanuit de rol als oppositiepartij met drie raadsleden en twee burgerraadsleden bouwt CDA Zwolle achter de schermen aan een comeback, met zowel een krachtig en aansprekend programma, als met ervaren personen met deskundigheid op diverse terreinen op de voorlopige lijst.

"Prachtige lijsttrekker en krachtige fractievoorzitter"
Volgens de kandidaatstellingscommissie en het bestuur van CDA Zwolle is Jan Nabers (50) een ideale kandidaat om gezicht te geven aan de partij. Bestuursvoorzitter Roland Kortenhorst: "Jan is een betrokken Zwollenaar en al jaren lid van CDA Zwolle. Daarnaast heeft hij managementervaring op diverse maatschappelijke en economische gebieden, waaronder bij Nederlandse Spoorwegen, Gemeente Zwolle en Isala. Momenteel is hij zelfstandig ondernemer. Ook in het culturele, kerkelijke en sportieve verenigingsleven is hij zeer actief. Voor ons is hij een prachtige lijsttrekker en krachtige voorzitter van de nieuwe fractie."

De leden van CDA Zwolle mogen op 20 juni in het PEC-stadion hun fiat geven aan zowel de lijsttrekker als de gehele topnegen van de lijst. De invulling van de staartlijst vindt plaats in het najaar.

 

Artikel delen: