PEC Zwolle voegt Younes Namli toe aan selectie

Zwolle – PEC Zwolle heeft overeenstemming bereikt met Younes Namli. De 22-jarige middenvelder komt transfervrij over van SC Heerenveen en tekent een contract voor drie seizoenen. Bij de Friese eredivisionist speelde de Deen 36 wedstrijden op het hoogste niveau.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle: ,,Met Younes halen we een talentvolle speler binnen, die bij Heerenveen ondanks zijn jonge leeftijd al ervaring heeft opgedaan in de Eredivisie. Hij is een offensief ingestelde middenvelder en kan op meerdere posities uit de voeten. We volgden hem al langer en zijn dan ook erg blij met zijn komst." Namli werkte in het seizoen 2014/2015 nauw samen met coach Dwight Lodeweges, die eerder de Blauwvingers trainde. Voor Heerenveen speelde de middenvelder bij Akademisk Boldklub in Denemarken. Voor deze club speelde hij vijftig keer en scoorde hij zes keer.

Artikel delen:
Reacties 38
 1. Be Quick “28 Heren 1 heeft maar liefst 6 nieuwe spelers aangetrokken, herstel zijn geheel op eigen initiatief aan komen waaien, voor aankomend seizoen.

  Dat haalt zelfs WVF met haar nieuwe beleid niet.


  ⚠️ Meld

 2. De kneutertjes krijgen weer eens te weinig aandacht en eisen dat dan hier op! In het Engels heb je daar een mooi voor: pathetic

  En PEC bouwt verder aan weer een nieuw seizoen op het hoogste niveau!!


  ⚠️ Meld

 3. @ Ruud van Dijk

  Waarschijnlijk heb jij niks beters te doen dan onze mooie website in de gaten te houden.
  Maar wil het je wel even uitleggen hoor, elk
  lid is verplicht 18 uur vrijwillegers werk te doen, ja het klinkt raar, dat ben ik met je eens. Per kwartaal wordt er 12.50
  afgeschreven, mocht je je uren hebben gedraaid , dan kun je die 50 euro terig krijgen. Niks mis mee toch? Zijn meer verengingen die het zo doen.
  Oja mocht je vervelen, 17 en 18 juni een heel groot internationaal toernooi bij ons.
  En vanaf donderdag start het colijn en partners toernooi van 3 weken lang. Waar overigens heel veel vrijwillegers druk mee zijn.


  ⚠️ Meld

 4. Ah nu begrijp ik waarom bequicker benadrukt dat de spelers van het eerste vrijwillig naar BQ gaan. Zo vangen de spelers mooi 50 Euro netto. Vandaar het jaarlijks grote aantal nieuwe aan meldingen.


  ⚠️ Meld

 5. Bericht door Berkum2, op 10 juni 2017 8:16
  Is constant dezelfde kneus uit Berkum die hier reageert.

  Laat je toch niet in de maling nemen door die kneus. Geen reactie is voor die kneus niet leuk.:D


  ⚠️ Meld

 6. Bericht door H. Klunder, op 10 juni 2017 8:02
  50 Euro bijverdienen is in deze tijd mooi meegenomen. Is voor een arme student een leuk bedrag.

  Inderdaad, daar doen we het voor.:D:D:D


  ⚠️ Meld

 7. @Erik

  Jij speelt bij Bequick in de recreanten en weet dat er niet betaald wordt…
  Maar C1 4e divisie, B1 3e divisie en A1 4e divisie….  ⚠️ Meld

 8. Ik begrijp er niets van dat WVF zoveel spelers haalt voor 1. En dan nog verliezen ze bijna elk duel in de 2e klasse.

  Dan zit er ergens iets goeds fout.

  Het is toch raar dat ondanks het lage niveau van 1 en het hoge niveau van de jeugdopleiding, het maar niet wil lukken op veel spelers uit die jeugdopleiding door te laten groeien en technisch verzorgd voetbal te laten spelen.

  Eenmaal in 1 verpieteren ze en komen ze niet tot wasdom.

  De opgetrommelde oudjes moesten een nieuwe degradatie voorkomen. Nou dan staat het hoofd opleidingen mooi voor l+l

  Het publiek laat het de laatste jaren ook steeds meer afweten.  ⚠️ Meld

 9. Is Berkum b1 nog gepromoveerd?Of zat het er niet in vandaag ondanks de massale belangstelling van al die Berkum supporters want het leeft wel echt daar bij Berkum.8)8)


  ⚠️ Meld

 10. Het voordeel van WVF tov Be Quick is dat WVF een veel grotere en bloeiende jeugdafdeling heeft dankzij nieuwbouwwijk Stadshagen. Daar kan de club nog jaren uit putten.

  Be Quick is veel kleiner en het aantal jeugdleden is stabiel. De club heeft ook geen wijk en achterban waar de club het van moet hebben.
  Het bestaan van de club hangt af van afvallers van andere clubs en overstappers die (veelal) actief benaderd worden.  ⚠️ Meld

 11. Liever de steun van 10 hondstrouwe supporters, dan de aanwezigheid van slechts 75 uitsupporters op je kale winderige sportpark. Hihi


  ⚠️ Meld

 12. toch knap van berkum met die kleine achterban om hoofdklasse te spelen en dat met maar liefst 60% van de selectie die afkomstig is uit de eigen jeugdopleiding.
  volgens mij doet piet diender het er al jaren goed. laat andere ploegen maar op divisie nivo spelen en met hun vlaggeschip tegen degradatie knokken in de 2e klasse. vinden ze in het tuindorp vast niet erg.


  ⚠️ Meld

 13. Als iedereen is gewoon trots is op zijn eigen ploegje en niet met elkaar bemoeit zou het leven toch veel leuker zijn.
  Dit stukje gaat over Pec Zwolle en wordt zo weer veranderd in Bequick Berkum of WVf.  ⚠️ Meld

 14. @Jordi

  Actief benaderen van spelers? Ik weet niet hoe je daar bij komt, maar het is zo dat spelers zich aanmelden vanwege het niveau waarop gevoetbald wordt bij BQ. Actief benaderen lijkt me erg sterk.

  Wel eens met de rest van je verhaal.


  ⚠️ Meld

 15. Bericht door Leonardo67, op 11 juni 2017 16:05
  Dit artikel gaat over PEC Zwolle, kunnen al die trollen hier niet lekker opsodemieteren?

  Laat die dombo’s toch gaan, ze vermaken zich op het zelfde boeren niveau.8)


  ⚠️ Meld

 16. PEC Zwolle-speler Ted van de Pavert nieuwe hoofd opleidingen WVF

  Ted van de Pavert is komende seizoen de nieuwe hoofd opleidingen van WVF. Hij treedt daarmee in de voetsporen van Dick Bremmer, die na vijf jaar afscheid neemt als hoofd Opleidingen binnen WVF.
  Ted van de Pavert is actief als voetballer bij PEC Zwolle en in bezit van het UEFA TC2 diploma.
  Van de Pavert heeft voor de functie gekozen bij WVF omdat hij een goed gevoel had overgehouden aan de gesprekken. “Ik heb een aantal goede gesprekken gehad met de TC en hier een goed gevoel aan overgehouden. Uit de gesprekken blijft dat WVF een gemoedelijke club is met ambitie. WVF wil de functie anders invullen dan voorheen, door de HO meer op het veld in te zetten. Dit lijkt me een leuke uitdaging. Dit past ook bij mijn visie en we zaten we snel op een lijn.
  Ik wil graag een bijdrage leveren aan de individuele ontwikkeling van trainers en spelers.
  Onder leiding van Dick Bremmer heeft WVF een goede organisatie staan met een duidelijk technisch beleidsplan. Aan mij is het de taak om dit mee te nemen en tot uiting te laten komen op het veld. Ik zal dus doordeweeks regelmatig te zien zijn op het veld.
  In het weekend zal ik er zijn wanneer het kan. Dit heeft te maken met de trainingen en wedstrijden bij PEC Zwolle. Ik heb er veel zin in om aan de slag te gaan, aldus van de Pavert.
  De technische commissie is blij met de komst van Ted van de Pavert. “We denken dat we met de aanstelling van Ted en zijn voetbalervaring een volgende stap kunnen zetten in de ontwikkeling van onze jeugdtrainers en talenten. Dick Bremmer heeft er afgelopen jaren voor gezorgd dat er een goede structuur staat, met goede trainers.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.