Wat is jouw groene visioen voor Overijssel?

Zwolle – Beleidsmakers en praktische doeners zijn belangrijk om van Overijssel een mooie en duurzame provincie te maken. Maar veel prachtige natuur-, milieu- of duurzaamheidsprojecten kwamen voort uit een droom of visioen. Natuur en Milieu Overijssel is daarom op zoek naar dromers en visionairs. Ben jij een groene visionair of ken je er een, laat het ons weten. De mooiste droom zetten wij in de spotlights, ontvangt € 250,- en krijgt passende ondersteuning voor de realisatie van het visioen.

 

het_groene_visioen.jpg 

Iedere vrijwilliger die een droom heeft voor het behouden of bevorderen van natuur en milieu in Overijssel, of deze al (deels) heeft verwezenlijkt komt in aanmerking. De initiatieven moeten ambitieus, creatief en inspirerend zijn, maar ook uitvoerbaar. De winnaar ontvangt € 250,- en een mooie grafische uitwerking van de droom door onze vormgever. Daarnaast krijgt de winnaar, waar gewenst, ondersteuning van Natuur en Milieu Overijssel bij de realisatie van het visioen. We nodigen alle visionairs van harte uit om initiatieven, van jezelf of van anderen, aan te melden. Je kan dus ook iemand uit je eigen organisatie voordragen. Bekijk hier de precieze voorwaarden of mail Anne-Floor Zuurbier, zuurbier@natuurenmilieuoverijssel.nl en ontvang de voorwaarden.

Informatie
Aanmelden kan tot zondag 25 juni. Gebruik hiervoor dit aanmeldformulier en stuur deze ingevuld op naar Anne-Floor Zuurbier, zuurbier@natuurenmilieuoverijssel.nl. Uit de kandidaten kiest Natuur en Milieu Overijssel de Groene Visionair van Overijssel 2017. Deze wordt bekend gemaakt tijdens het veldsymposium op 30 juni te Dalfsen. Van de winnaar wordt verwacht dat hij/ zij aanwezig is tijdens dit symposium. Voor meer informatie over het veldsymposium kijk op www.natuurenmilieuoverijssel.nl.

Artikel delen: