Online verhuisbericht levert klusjesman op

Woensdag 5 december heeft de gemeente Zwolle een bijzondere surprise. Dan geeft gemeentesecretaris Oenze Dijkstra een klusjesman cadeau aan mevrouw van der Meijden uit Zwolle. Zij heeft deze prijs gewonnen door haar verhuizing binnen Zwolle online te melden bij de gemeente.

Wie verhuist binnen Zwolle, kan dat nu volledig digitaal doorgeven via www.zwolle.nl. Handig tijdens de hectische periode rond een verhuizing. Mensen die hun verhuizing digitaal meldden tussen 20 tot 30 november 2007, maakten bovendien kans een klusjesman te winnen. Op maandag 3 december heeft notaris de Jong uit Zwolle de winnaar getrokken uit 125 personen die hun verhuizing online meldden. Petra van der Meijden is de gelukkige. Zij verhuist komend weekend met haar twee kinderen en kan nog wel wat extra hulp gebruiken in het nieuwe huis.

Ze is erg gelukkig met de mogelijkheid dat de Zwolse klusjesman Jacques Hetebrij haar een hele werkdag kan helpen. Haar reactie op de mogelijkheid om online je verhuizing door te geven: “Het is erg gemakkelijk dat je online je verhuizing kunt melden bij de gemeente Zwolle. Dat scheelt me een ritje naar het stadskantoor! En nu win ik er ook nog een klusjesman mee, super!”.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer