Tropische Zomermarkt Frion

Zwolle – Op 28 juni 2017 organiseert De Molenkamp een gezellige Tropische Zomermarkt. Dit werk- en leercentrum van Frion staat midden in de maatschappij. De zomermarkt van De Molenkamp is ondertussen een begrip in de wijk Dieze-Oost en omstreken. Bezoekers van jong tot oud zijn tussen 13.00 – 15.30 uur van harte welkom aan de Molenkampsweg 1 in Zwolle. Hier verkopen trotse cliënten eigengemaakte producten. Daarnaast is er een verloting. Ook worden buurtgenoten uitgenodigd om een kraam te huren.

zomermarkt_frion_2016.jpg 

Voor elk wat wils
Tijdens de zomermarkt is er voor elk wat wils. Een greep uit het assortiment dat aansluit bij huidige trends is: artikelen voor de aankleding van de tuin, planten, decopatch, kraamcadeautjes, woonaccessoires en sieraden. Op de achtergrond klinkt muziek. En uiteraard wordt ook aan de inwendige mens gedacht. 

Midden in de maatschappij
Middenin de maatschappij staan, gaat bij De Molenkamp verder dan het aanbieden van mooie producten voor buurtbewoners en bedrijven. De Molenkamp levert op maat. Bedrijven en particulieren kunnen hier terecht voor persoonlijke cadeaus, relatiegeschenken, halffabricaten en sinds kort ook voor diverse taarten vanuit de Appelfabriek. Ook catering behoort tot de mogelijkheden. De medewerkers verzorgen samen met cliënten hapjes en buffetten.

Leren en ontwikkelen
Daarnaast biedt Frion mensen met een verstandelijke beperking graag de kans om te leren en te ontwikkelen. Dit komt op meerdere manieren tot uiting en dat ziet de bezoeker terug in de producten die op de markt worden gepresenteerd en – te koop zijn.

Kraam huren
Buurtbewoners worden van harte uitgenodigd om een kraam te huren. Degene die hiervoor belangstelling heeft is van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken. Of kan tijdens werkdagen contact opnemen via telefoonnummer 038-4536176. Een kraam kost 30 euro.

Artikel delen: