Dieze West heeft selectie 2017-2018 bijna rond

Zwolle – Clubicoon Naggai Letwory blijft aankomend seizoen uitkomen voor Dieze West. Ook Mourad Ouali zal op oproepbasis (ivm werkzaamheden) verbonden blijven aan Dieze West. Daarnaast worden 7 zeer talentvolle A-junioren doorgeschoven naar de eerste selectie. Vijf van deze jonge mannen hebben regelmatig goed gepresteerd in de tweede seizoenshelft van het afgelopen seizoen in de hoofdklasse.

Verder heeft de club zich versterkt met 8 nieuwe spelers, t.w.: Uwais Goelab (WVF), Seku Kabba (WVF), Ousama Ben Ali (Zwolsche Boys), Juntherly Samboe (Zwolsche Boys), Zappa van Raalte (HFC Storica), Orpheo Chaar (HFC Storica), Denis Alija (HFC Storica) en en Yoshua Gerritse (HFC Storica). Daarnaast zijn er op dit moment nog gesprekken gaande met 5 andere spelers. Het bestuur van Dieze West en trainer Henry Landman zien het komend seizoen in de zaterdag 4e klasse met veel vertrouwen tegemoet.

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Soeeh dat noemen we nog eens de bezem door de selectie halen. Wel gaaf dat Naggai blijft en dat 7 talentvolle A junioren doorschuiven uit de eigen opleiding. Super.

  Als ze maar niet hetzelfde trucje toepassen als de rood zwarten. Spelen vragen om voor je club te komen spelen in de A jeugd en als ze dan vervolgens meedoen in het 1e, Gerco laten schrijven dat ze uit je jeugdopleiding komen.

  Op die manier poggen over je jeugdopleiding kan echt niet meer.

 2. Bij Berkum kopen ze gewoon met veel centen komt geen eigen speler door daarom gaan ze hun heil ergens anders zoeken.Totaal geen binding bij die club alleen maar afgunst.

 3. Bekijk de lijst met mutaties van de Zwolse voetbalclubs binnenkort maar eens goed in de Sensator/Swollenaer of Sportief Zwolle.
  En lees vervolgens je bovenstaande reactie van je nog eens door. 😉

 4. Zeven spelers van Be Quick'28 in SZKA1 Dreamteam 2017.

  Het is zeer waarschijnlijk dat die overige 4 zich 'heel vrijwillig' over laten schrijven naar … idd heel verassend datzelfde Be Quick'28. Haha.

 5. Had het verder ook gesnapt dat Melle Reuvekamp, Rens Blokker, Bas Koenen en Sieme ten Broeke Serge Nap geselecteerd zouden zijn. Verder alleen Rood Zwart.
  Snap ook dat het anders werkt. Fijne zomer allemaal.

 6. Misschien deden die spelers buiten mededinging mee omdat ze recentelijk nog zijn overgestapt naar Be Quick'28. Een soort wachttijd van 1 of 2 seizoenen voor dat je ddadwerkelijk aan de verkiezing mee kunt doen. Lijkt mij ook wel zo eerlijk.

Reageer