Succesvolle start WRZV Zomer Cup

Zwolle – Net als vorig jaar organiseert de WRZV ook dit jaar in de juni maand de WRZV Zomer Cup. De zomercup moet een jaarlijkse traditie worden na afloop van de reguliere WRZV zaalvoetbal competitie. Aan de Zomer Cup kan iedereen deelnemen en dus ook teams van buiten de WRZV en regio. Dit jaar heeft de Zomer Cup Brinkbox uit Ede als deelnemer van buiten de regio. Brinkbox komt in de hoofdklasse uit van de eigen gesloten zaalvoetbal competitie van ZVV Ede.

image1.jpg 

Op de maandagavond waren er weinig verrassingen te melden. Zoals verwacht wist Tabonon Sportschool haar wedstrijden te winnen tegen LPB’17 (5-1) en Hanz (6-2) en strijden de teams van Present, Hanz, LPB’17 en de mooie mannen brigade om de 2e plaats, die ook recht geeft op deelname aan de finale avond in de winnaarspoule. Ook voor de beste nummer 3 uit beide poules ligt een ticket klaar. De overige teams spelen onderling in de verliezerspoule op maandag 26 juni.

image2.jpg

image3.jpg

In de andere poule gaan All Stars Team en Bola-Lah! aan de leiding. Beide teams wonnen een wedstrijd en speelden tegen elkaar in een aantrekkelijk duel met 2-2 gelijk. Minoyu Restaurant bezet samen met Bola-Lah! Satu de derde plek in de poule. Beide teams wisten te winnen van Bluefinger Wolves, die we terug kunnen vinden op de laatste plaats in de poule.

De teams die uitkomen op de woensdagavond hebben op dit moment twee grote favorieten. Dat zijn FC Banlieu en FC Hummel. Beide teams wonnen de wedstrijden ruim. FC hummel won van Brinkbox (3-1), Europanel (4-1) en Campingteam (9-0) FC Banlieu was ook te sterk voor Brinkbox (7-3) en versloeg Campingteam3 met 3-0. Europanel en Brinkbox wonnen beiden een wedstrijd en zijn terug te vinden op de plaatsen 3 en 4. FC Hummel gaat met 9 uit 3 aan de leiding in de poule.

De volgende wedstrijden in de Zomer Cup staan maandag 19 en woensdag 21 juni op het programma. De wedstrijden starten om 19.00 uur. Toegang is gratis.

Artikel delen: