Junior Kamer Zwolle viert 50 jarig jubileum

Zwolle – Junior Kamer Zwolle (JCI Zwolle) viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. JCI is een internationale organisatie waarin jonge ondernemende mensen zich sterk maken voor lokale goede doelen. Dit jaar staat in het teken van het 50-jarig bestaan van de Junior Kamer en het goede doel het Ronald McDonald Huis te Zwolle.

jci_zwolle_50_jarig_jubileum.jpg

JCI Zwolle is één van de oudere Junior Kamers in Nederland. Ze zijn daarmee ook één van de oudste serviceorganisaties en netwerken in Zwolle. Het netwerk richt zich op jonge ondernemende mensen tot 40 jaar uit de regio Zwolle. In Zwolle zijn er 20 ondernemende Junior Kamerleden actief. " Het is voor ons een absolute eer dat wij met oud-leden en relaties samen mogen vieren wat er in de afgelopen 50 jaar door betrokken ondernemende mensen is neergezet voor de Zwolse samenleving." vertelt JCI Zwolle voorzitter Pieter Diks trots.

JCI Zwolle organiseert dit jaar onder andere het Hanzebal, op zaterdag 17 juni. Speciaal is er voor oud-leden een dagprogramma, voor gasten en sponsoren is er ’s avond een galadiner met aansluitend een speciale feestavond in theater De Spiegel. Het diner is reeds uitverkocht, voor het feest ’s avonds zijn er nog enkele kaarten verkrijgbaar. Tijdens het diner zal er een ‘omgekeerde veiling’ worden gehouden om geld op te halen voor het goede doel. De gehele opbrengst zal ten goede komen aan een nieuwe keuken voor het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Men biedt hierbij een prijs voor de aanschaf van bijvoorbeeld een keukenkastje of een koelkast, en krijgt dan als beloning verschillende items die door sponsoren beschikbaar zijn gesteld. O.a. een high-tea bij de Agnietenberg, een wijnpakket, verbouwingsadvies en als topstuk van de veiling een exclusieve kaart van de Zwolse binnenstad in glas in lood vervaardigd door kunstenaar Arjan Boeve.

Kaarten voor het avondfeest zijn nog verkrijgbaar via de website van Theater de Spiegel. Geïnteresseerde oud-leden kunnen zich voor het dagprogramma nog melden via: info@hanzebal.nl Meer informatie over het Hanzebal is te vinden via www.hanzebal.nl of via www.jci-zwolle.nl

Artikel delen: