Piotr Parzyszek nieuwe spits PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft zich zondag versterkt met Piotr Parzyszek. De 23-jarige spits komt transfervrij over van De Graafschap, waar hij vorig seizoen 25 keer trefzeker was. In Zwolle tekent Parzyszek een contract met de lengte van drie jaar. De voormalig Pools jeugdinternational kwam naast De Graafschap in het verleden ook nog uit voor het Belgische Sint Truiden, het Engelse Charlton Athletic en het Deense Randers FC.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle: ,,Met Piotr halen we onze gewenste versterking voor de spitspositie binnen. Het is een fysiek sterke en meevoetballende spits, die ondanks zijn relatief jonge leeftijd, al veel wedstrijden achter zijn naam heeft staan. Piotr heeft het afgelopen seizoen een goede ontwikkeling doorgemaakt in de Jupiler League, waarin hij het net veelvuldig wist te vinden. Nu is het tijd voor hem om een volgende stap te zetten en zich ook te bewijzen op het hoogste voetbalniveau van Nederland." Bron: www.peczwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Om nog een compliment te geven goed gedaan een contract voor drie jaar. Dan kan hij na twee jaar ook nog mooi geld gaan opbrengen voor Pec,…of wederom een clausule met een laag bedrag?

  Gaat Nijland komend seizoen ook nog belangrijk zijn?


  ⚠️ Meld

 2. Ja of het komt er niet uit komende seizoen. De klaagpartijen hier zullen niet van de lucht zijn. Beer, huid en schieten.


  ⚠️ Meld

 3. ……en volgende stap te zetten en zich ook te bewijzen op het hoogste voetbalniveau van Nederland

  Het hoogste voetbalniveau van Nederland?? Rekent Zwolle zich hierbij?, Ze zijn ternauwernood aan de nacompetitie ontsnapt, je moet maar lef hebben.


  ⚠️ Meld

 4. Observer2 de Eredivisie waar mijn club PEC Zwolle in speelt is het hoogste voetbalniveau van Nederland. En dat is een feit!


  ⚠️ Meld

 5. Observer, na een aantal uistekende seizoenen, met bekerwinst en een bekerfinale en zelfs Europees voetbal was afgelopen seizoen wat minder. Dat kan, PEC is nu éénmaal geen Ajax, Feyenoord of PSV. Het is gewoon een degelijke eredivisieclub, die altijd aantrekkelijk voetbal probeert te spelen. Je legt wel heel veel zout op deze slak. Jammer!  ⚠️ Meld

 6. Laat er geen misverstand over bestaan. Ik gun PEC weer een heel succesvol seizoen. Maar overmoed heeft hen al vaker opgebroken.laten we wel realistisch blijven.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.