Verstoppertje spelen in Zwolle

Zwolle – Op Sportpark Marslanden wordt van 27 juni tot 7 juli een heuse Verstoppertjes Arena gebouwd! Waarom? Omdat het leuk is! De "Hide & Seek" arena zal opgebouwd worden op het handbalveld op het sportpark aan de Hyacinthstraat 66. Iedereen die meer wil komen spelen, is van harte welkom!

verstoppertje_2.jpg 

De Verstoppertjes Arena is te reserveren in deze twee weken, voor jong en oud. Dat kan je doen door een mail te sturen naar info@sportparkmarslanden.nl. Geef in de mail een aantal voorkeursdata en tijden aan, de groepsgrote en de gemiddelde leeftijd. Dan gaan we vanuit Stichting Sportpark Marslanden een moment voor jouw groep reserveren met gratis spelbegeleiding! We verwachten dat er rond de 25 deelnemers per keer in de arena terecht kunnen om het spel Verstoppertje te spelen. 

Er zullen verschillende varianten gespeeld kunnen worden zoals "Tien tellen in de rimboe", "Omgekeerd verstoppertje" en "Stip Verstoppertje". De arena wordt opgebouwd met allerlei obstakels. Hierbij valt te denken aan badkuipen, tonnen, meubels, archiefkasten, autobanden, pallets en matrassen. Ook zullen er in de arena "vrijstellingen" verstopt liggen, om jezelf alsnog in het spel te houden wanneer je gevonden bent. Ben jij diegene die niet gevonden kan worden? En wil je meedoen? Reserveer dan nu een moment overdag of in de avond in de Verstoppertjes Arena op Sportpark Marslanden!

Artikel delen:
Reacties 22
 1. Och jemig….. Het is toch wat… Verstoppertje speel je niet op een ‘gemaakt veld’ waar je van te voren kan bedenken waar iemand verstopt zit.

  “Oh joh, er staat een archiefkast op een handbalveld…. Zal die daar standaard horen of niet? Er zal vast wel iemand verstopt zitten….”

  Grote onzin dit dus!


  ⚠️ Meld

 2. @Taupe:

  Niets mis mee, rimboe:

  rimboe
  rimboe zn. ??oerwoud, wildernis?? Nnl. rimboe ??oerwoud, wildernis?? [1888; iWNT]. Ontleend aan Maleis rimbu ??wildernis??.


  ⚠️ Meld

 3. Er kan een link gelegd worden met instromers uit bv afrika!
  Ik zie de maatschappelijke discussie alweer hangen.
  Maar goed als jij het zegt vind ik het prima.
  Ik bemoei me er verder ook niet mee


  ⚠️ Meld

 4. @Taupe:

  Die link vind ik wel heel erg vergezocht. Mogen we ook geen kaas meer verkopen op de markt, aangezien dat wel heel erg chauvinistisch is voor autochtonen in Nederland?

  Mijn mening is dat je raaskalt.


  ⚠️ Meld

 5. Ik weet natuurlijk niet of jullie allemaal nederlanders zijn, maar aub. als dat zo is kap dan met dat eindeloze gezeik over wat nou correct zou moeten zijn .
  Jullie maken jezelf compleet belachelijk en heb ik het nog niet eens over het weg cijferen van je zelf.
  Het gaat hier #*%*+ over verstoppertje spelen.
  Ik zeg koop een touw bij de Gamma van 2 meter en doe er wat nuttigs mee.


  ⚠️ Meld

 6. @De Cock
  Ik snap je frustratie en begrijp je punt, echter die laatste zin slaat werkelijk nergens op!
  Graag even nadenken voordat je op klikt……


  ⚠️ Meld

 7. Met een touw van 2 meter kun je bv touwtje springen op het verstop veld als je af bent
  Of een cirkel maken waarin je vrij bent.
  Zulk soort dingen denk ik, positief blijven. Zie het goede in de mens, aldus de filosofie van mij.


  ⚠️ Meld

 8. Marco Poel of misschien De Cock? Dit heeft niets te maken met wat De Cock schreef. Dus ik verbaas mij, dat jij het hier voor hem (jezelf) opneemt.


  ⚠️ Meld

 9. HenkZ, dappere poging en ik ben het met je eens, maar wen er maar aan dat de trollen het hier min of meer overgenomen hebben. Jammer.


  ⚠️ Meld

 10. Leonardo dat is inderdaad jammer. Ik denk dat het uit een vorm van frustratie komt van ernstige tekortkomingen die al in hun jeugd zijn ontstaan. Dit uiten ze hier in de vorm van aandacht te trekken met allerlei nonsens.


  ⚠️ Meld

 11. Thxs Marco Poel.
  Jij snapt het. Maar zoals je ziet, de reacties spreken boekdelen.
  En leonardo, als jij nou eens begint met je te verstoppen. We tellen tot ergens in 2030. Doeiiii  ⚠️ Meld

 12. Daar draai je je prima onderuit De Cock, je doet je naam eer aan.
  Je had ook gewoon kunnen toegeven dat je reactie, wellicht in een opwelling, onfatsoenlijk is. Zoals HenkZ aangeeft, dat zou je sieren.  ⚠️ Meld

 13. Allereerst goedemorgen! Laten we deze onzinnige discussie gewoon vergeten en bij het aangelegde verstopveld blijven. Hoe leuk is het dat er een verstopveld voor een paar dagen is, waar echt iedereen heen kan , ook de kinderen die in hun buurt niet de mogelijkheid hebben om verstoppertje te spelen. Misschien zijn er wel volwassenen die het raar vinden om in hun buurt verstoppertje te spelen, want dat zou anders uitgelegd kunnen worden door de buurtbewoners, maar ook deze kunnen zich naar hartenlust een paar dagen verstoppen zonder vreemd aangekeken te worden. Laten we gewoon eens genieten van de mogelijkheden die er zijn en wie weet hou je er nog leuke contacten aan over ook. Fijne dag allemaal.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.