Politiekids Zwolle spektakelmiddag 2017

Zwolle – Politiekids gaat na de zomervakantie weer van start met nieuwe lichtingen in de Zwolse wijken Stadshagen en Holtenbroek. Politiekids werken samen voor veilige, leefbare en gezellige buurten. Om buurten kennis te laten maken met de werkwijze, is er op woensdagmiddag 5 juli 2017 ‘Politiekids Zwolle spektakelmiddag’. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Die middag zijn er spectaculaire demonstraties van de Politie en de al eerder opgeleide Politiekids. De Politie komt met verschillende eenheden en voertuigen. Eerder opgeleide Politiekids laten ter plekke zien wat ze geleerd hebben door het nabootsen van een verkeersongeluk. Ze krijgen daarbij ondersteuning van de Brandweer en het Rode Kruis. Ook zijn er leuke activiteiten door Stichting School of Selfdefence, SportService Zwolle en Travers Welzijn. Voor de jongste kinderen zijn er springkussens en is de Bakfiets van Stadshagen aanwezig. De muziek wordt verzorgd door Mobiel Vinyl en de catering door buurtbewoners uit de buurt Schoonhorst. Er is een terras waar deelnemers en familie kunnen genieten van het spektakel.

De dag wordt georganiseerd in het Twisvlietplark in Stadshagen. Het wordt daarom aangeraden om zoveel mogelijk met de fiets of te voet te komen, vanwege het beperkte aantal parkeerplaatsen.

Deze dag wordt georganiseerd door Politie Zwolle, Gemeente Zwolle, SportService Zwolle en Travers Welzijn in samenwerking met Stichting School of Selfdefence.

Kom ook
Politiekids Zwolle spektakelmiddag: woensdag 5 juli van 14.00 tot 17.00 uur, in het Twistvlietpark van Stadshagen (naast de Krullevaar).

 

Artikel delen: