Cheque voor Zwaluwen Jeugd Aktie.

Zwolle – Tijdens de jaarlijkse afsluiting van het seizoen, "de SVI Familiedag" , werd er een cheque ter waarde van € 1000,00 overhandigd door Nicole Visser en Rudy van den Berg van de activiteitencommissie van v.v. SVI aan de heer Ate Brunnekreef van de Stichting Zwaluwen Jeugd Aktie (Spieren voor Spieren).

foto_zwaluwen_cheque.jpeg
Op de foto v.l.n.r. Dhr. Ate Polman van de Stichting Zwaluwen Jeugd Aktie, Rudy van den Berg, voorzitter van de activiteitencommissie en Nicole Visser, secretaris van de activiteitencommissie.
Foto:Benny Michel 

Het geld werd afgelopen Koningsdag bijeengebracht tijdens een speciale verloting voor deze prachtige stichting door leden van SVI en buurtbewoners uit Zwolle-Zuid. Onder andere op deze manier laat de v.v. SVI ook zijn maatschappelijke betrokkenheid zien.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Dit is pas echte PR.

  Keurig gedaan SVI de complimenten van rood en zwart. Helaas kunnen wij geld doneren. Dat geld gaat naar onze vrijwilligers en nieuwkomers.


  ⚠️ Meld

 2. Hoi Gerco G.

  Ik neem aan dat je het woordje “geen” vergeten bent in de zin die begint met helaas.

  Ben je tevreden met alle versterkingen of had je er nog meer bij willen hebben?


  ⚠️ Meld

 3. SVI is een echte familie club en dat kon ik niet altijd zeggen van Be Quick ’28 de club waar ik jarenlang heb gespeeld. Het sociale aspect staat bij SVI heel hoog in het vaandel en dat valt ze ook te prijzen.


  ⚠️ Meld

 4. Dat sociale aspect is onbetaalbaar.

  In Zwolle dulden wij nou eenmaal geen koude kille clinische club zoals BQ. Als het dan ook nog helemaal fout gaat door belastingontduiking, dan hebben veel Zwollenaeren dikke pret. Zo is de gebleken.

  Helaas lees je hier op WLZ nog veelvuldig de hoezee verhalen maar zolang je niet eerlijke bent, kweek je nog steeds geen sympathie bij de Zwollenaeren. Wat dat betreft hebben ze nog niet veel geleerd van hun fouten uit het verleden.

  Helaas.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.