Zomer Cup eindigt met finale avonden

Zwolle – De afgelopen weken hebben de zaalvoetbalteams in de WRZV hallen gevoetbald in verschillende poules om zich te plaatsen voor de finaleavonden op maandag 26 en woensdag 28 juni.

De wedstrijden waren spannend en de teams waren ook behoorlijk aan elkaar gewaagd. Zo wisten op de maandagavond de teams van Tabonon Sportschool, LPB’17, All Stars Team, Bola-Lah! en Minoyu Restaurant zich te plaatsen voor de winnaarspoule. Grootste verrassingen zijn de teams van LPB’17 en Minoyu Restaurant. LPB’17 is een nieuw team in de WRZV die verrassend 2e werd in de poule achter het ongeslagen Tabonon Sportschool. LPB’17 verloor alleen de wedstrijd tegen Tabonon (1-5), maar wist wel te winnen van Present (3-1), Hanz (3-2) en de Mooie Mannen Brigade (4-0).

Ook het team van Minoyu Restaurant wist zich verrassend als beste nummer drie nipt te plaatsen voor de winnaarspoule. Minoyu bleef Hanz op doelsaldo voor en wist in de poule twee duels te winnen van Bluefinger Wolves (2-0) en Bola-Lah! Satu (5-0). Het All Stars Team met Tom Ijzerman, Jabir Mazouz, Jeffrey de Nooijer en ook good old Jurrian Meijntjes in het team wist zich als poule winnaar te plaatsen voor de finaleavond. De All Stars moest alleen een puntendeling (2-2) toestaan tegen Bola-Lah!. De overige wedstrijden werden ruim gewonnen. Bola-Lah! had het zelfde aantal punten, maar een slechter doelsaldo. In de verliezerspoule van de maandag Zomer Cup spelen de Bluefinger Wolves, Bola-Lah! Satu, Hanz, Present en de Mooie Mannen Brigade om verliezerprijs. Afgelopen woensdag had FC Hummel een bijzondere Zomer Cup avond. Zelf verloor de favoriet met 2-5 van concurrent FC Banlieu, maar wisten Campingteam3 (3-3) en Europanel (3-2) te verrassen door punten af te pakken van FC Banlieu. FC Hummel wist zelf nog te winnen van Europanel en gaat nu alleen aan de leiding. De finales worden gespeeld op maandag 26 en woensdag 28 juni. De wedstrijden beginnen om 19.00 uur. Publiek is van harte welkom.

Artikel delen: