Werkzaamheden Tesselschadestraat

Zwolle – De werkzaamheden om van de Tesselschadestraat een fietsstraat te maken zijn inmiddels in de laatste fase beland. Vanaf 5 juli tot 13 juli wordt er specifiek op het kruispunt Tesselschadestraat – Brederostraat gewerkt.

Tijdens deze werkzaamheden is de kruising afgesloten voor verkeer. Doorgaand verkeer in de Brederostraat is dan dus niet mogelijk. Verkeer wordt omgeleid via de Ceintuurbaan en Wipstrikkerallee. De werkzaamheden aan het kruispunt zijn onderdeel van de aanpassing van de Tesselschadestraat tot fietsstraat. Deze aanpassing moet de verkeersveiligheid verbeteren en tegelijkertijd aan de fietsers een comfortabele en aantrekkelijke route bieden. Daarbij sluit de vernieuwde straat aan bij het 30 km/uur-regime en bij de woonfunctie van de Tesselschadestraat.

Om de overlast voor de bewoners zoveel mogelijk te beperken, voert de aannemer de werkzaamheden in fasen uit. Toch is er gedurende de hele periode dat er aan de weg wordt gewerkt, geen doorgaand verkeer op Tesselschadestraat mogelijk. Verkeer wordt omgeleid via de Brederostraat en/of Leo Majorlaan. Ook de bus rijdt gedurende deze periode een andere route. Als alles volgens planning verloopt, is de Tesselschadestraat op 21 juli a.s. gereed.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Vooral niet naar het ziekenhuis gaan Taupe, die is immers de veroorzaker van alle problemen daar!
  Zeurzakbehandelingen zijn er vast ook in Kampen8)


  ⚠️ Meld

 2. Bericht door Taupe, op 23 juni 2017 8:26
  Ze zijn alweken bezig daar. Doodziek word ik ervan

  Hoop dat de werkzaamheden nog lang mogen duren.:D:D


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.