Duo ingerekend na diefstal poging

Zwolle – De politie heeft woensdagmiddag in Zwolle twee mannen ingerekend na een mislukte diefstal. Het gaat om een 25-jarige man met Roemeense nationaliteit en zonder vast adres en een 20-jarige man uit Brussel.

De twee zouden geprobeerd hebben bij een juwelierszaak in de binnenstad sieraden te kopen met vreemde valuta. Maar ze bleken ook te weinig geld bij zich te hebben. Toen de verkoper aangaf dat de verkoop niet doorging, zouden ze geprobeerd hebben de sieraden af te pakken maar ook dat lukte niet. Daarop verlieten de mannen de zaak. Gewaarschuwde agenten hadden intussen beelden van bewakingscamera’s bestudeerd zagen ze later rijden in een auto. Op de Brederostraat werd het duo aan de kant gezet. De twee reden in een auto met Brits kenteken en zijn aangehouden. De politie onderzoekt of de twee meer zaken op hun kerfstok hebben. Bron: www.politie.nl

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Helemaal niet gewoon de waarheid en daar is niks mis mee.
  Al dat buitenlandse tuig komt maar 1 ding hier doen het land leeg roven totdat jezelf aan de beurt komt dan praat je wel anders.


  ⚠️ Meld

 2. Tsja, op 23 juni 2017 19:36
  ? Verbazing ?
  Iemand zegt hier zoiets als “water is nat” “sneeuw is wit”
  En dan zuip je met medicijnen?
  Zwolle zal vast niet het eerste doelwit zijn, en justitie kennende ook niet het laatste.


  ⚠️ Meld

 3. @Tsja: briljante reactie, top! We leven in de EU, dis mensen mogen vrij reizen binnen de EU. Dat daar ook tuig tussej zit is jammer, maar door het goede werk van de politie is dit tuig opgepakt. Hulde. Maar figuren als Taupe, Benny en Co’tje trekken graag de xenofobe kaart. Moeten zij weten, tuig is tuig, wat de afkomst ook is.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.