Dico Koppers nieuwe linksback PEC Zwolle

Zwolle – Een dag voor de eerste training presenteert PEC Zwolle wederom een nieuwe speler. Na Erik Bakker, Diederik Boer, Younes Namli en Piotr Parzyszek voegt ook de 25-jarige Dico Koppers zich bij de selectie. De linksback, die transfervrij overkomt van Willem II, tekent een contract van twee jaar. Voor zijn tijd bij de Tricolores kwam Koppers uit voor FC Twente, ADO Den Haag en Ajax.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van PEC Zwolle: ,,Door het vertrek van Django Warmerdam en Calvin Verdonk, was onze linksback-positie onderbezet. Ik ben blij dat het gelukt is, om nog voor de start van de oefencampagne, Dico te contracteren. Met hem binden we een talentvolle verdediger aan ons, die niet schroomt om de aanval te zoeken als de mogelijkheid daarvoor ontstaat. Dico past dan ook in onze gewenste speelwijze en beschikt tevens over veel Eredivisie-ervaring." Bron: www.peczwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Wel een speler die in laatste wedstrijden niet meer aan de bak kwam en in de wedstrijden daarvoor als hij speelde vooral als hangende linksbuiten opgesteld werd. Waren ze wellicht niet zo tevreden over zijn verdedigende kwaliteiten??


  ⚠️ Meld

 2. Speler met een goede mentaliteit die zowel linksback, linkshalf, linksbuiten, centraal achterin als rechtsback kan spelen.

  Ik denk niet dat er in de hele Eredivisie nog 1 rondloopt die zo veelzijdig is!

  Heeft wel veel gespeeld maar zat tweede seizoenshelft met blessure oplettende swollenaer.

  Welkom Dico 😀


  ⚠️ Meld

 3. Dan is het goed dat PEC deze alleskunner uit de handen van andere eredivisie clubs heeft weten te houden! Ik laat me verrassen!!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.