Dieze West heeft selectie 2017-2018 rond

Zwolle – Met de komst van keeper Damian Scholten heeft Dieze West de selectie voor aankomend seizoen compleet. Na het vertrek van Danny van der Vegt moest Dieze West noodgedwongen op zoek naar een nieuwe keeper en via trainer Henry Landman kwam het uit bij de oud-doelman van o.a. CSV’28 en USV.

Daarnaast trok Dieze op de valreep nog Rashid el Bouhni, Adil Saadan, Germain Molina en Junny Hennep aan en kan het nu beschikken over een representatieve selectie. Hoofdsponser RKR Recycling, de grootste recycler van autokatalysatoren en ICT-schroot van Nederland, heeft zich opnieuw voor de komende 4 jaar als hoofdsponsor aan Dieze West verbonden. Daarnaast heeft Dieze West in Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen voor dezelfde periode een sponsor voor de achterkant van de wedstrijdshirts gevonden. Het bestuur van Dieze West ziet met de komst van 12 nieuwe spelers en 2 geweldige nieuwe sponsoren het aankomende seizoen vol vertrouwen tegemoet.

Artikel delen:
Reacties 94
 1. In Berkum stemmen ze hoofdzakelijk rechts van het midden vandaar dat linkse voornamen het niet zo heel goed in het tuindorp.

  Wie kent de linkse politici niet met namen als Floris Tas, Hans Alders en Paul Rosenmöller.

  Nee subsidieslurpers en steuntrekkers hebben een voorliefde voor rood zwart. Of zie ik het nu te zwart wit?

  🙂


  ⚠️ Meld

 2. 12 Nieuwe vaardige zaalvoetballers maar als veldvoetballers zijn ze ongeschikt. Ze missen de fysieke kwaliteiten. Het zijn nog jochies en het is geen team en daarbij lijkt het wel of ze allemaal een andere taal spreken.

  Dat wordt weer een seizoen van niets. Het is net Be Quick’28 of WVF.


  ⚠️ Meld

 3. @ yvette

  Kom eerst is een x kijken voordat je gaat bemoeien in de grote mannen wereld, of blijf lekker bij je eigen clubbie.


  ⚠️ Meld

 4. De statistieken liegen niet. Dat doen ze nooit. Los van deze feiten heb je te maken met menselijke emoties en sluwe tactieken van geharde en geroutineerde tegenstanders. Die laten je geloven dat je heel goed in de wedstrijd zit en soms zelfs fases de baas bent op het veld…..

  PATS BOEM !!!!

  En de bal ineens bij jou in het mandje. Heel onterecht, tegen de verhouding in en waarschijnlijk volgens jou ook nog eens buitenspel.

  Slaap lekker en droom maar van een promotie. Ik kijk liever naar de feiten en statistieken. Die liegen en bedriegen tenminste niet. Die vertellen de waarheid, die van winst en verlies.

  Weltrusten.  ⚠️ Meld

 5. @BD

  Zeg maar gewoon Yvette hoor. Al begrijp ik dat je een voorliefde hebt voor voornamen met maximaal 2 lettergrepen zoals Floris, Hans of Paul.

  De mijne bestaat uit 3 (Y-vet-te) en dat levert je ongetwijfeld al de nodige spraakproblemen op.

  Nogmaals droom maar lekker. En nu maar hopen voor je dat het geen nachtmerries worden hihi.  ⚠️ Meld

 6. Hoi Yvette, (Y-vet-te) heb je nachtdienst gehad? Je wenst iemand om 10:06 een fijne nacht om 08:43 uur. Dat is wel heeeel vroeg he hahaahhaa.

  Zullen we ons vanaf nu alleen nog maar bezig houden met onze eigen zaken en het afkraken van andere clubs even laten voor wat het is? Dat geroddel doe je maar op de Bingo.

  Nou doei he!

  Groetjes van Co, dat is 1 lettergreep, lekker makkelijk.
  Ps. Ik ben niet van en niet voor Dieze West. Ik ben er wel voor om anderen niet aan te vallen op alles wat je vinden kan.  ⚠️ Meld

 7. Wat een onvoorstelbare azijnzeiker is die fan van Be Quick’28 zeg. Jemig neem een voorbeeld aan de fans van WVF en SVI die hoor je hier nooit zeuren.


  ⚠️ Meld

 8. Met 6 nieuwe spelers behaalt Be Quick”28 een eervolle 2e plek achter Dieze West. De rood zwarten waren ook dit seizoen weer zeer actief op de spelersmarkt. Hieronder een opsomming van de gehaalde spelers die er voor moeten zorgen dat de club gehandhaafd blijft in de 2e klasse.

  Willem Jan Talsma (verdediger, Drachtster Boys), Teko Malanda (keeper, Staphorst), Bram Bemboom (middenvelder Groen Geel), Raza Hussein (linkerverdediger, Go Ahead Kampen). Cas Duiker (aanvaller, Olympia??28) en Karwan Mehrabi (verdediger, JSV Nieuwegein).


  ⚠️ Meld

 9. Ik denk dat dat vervelende voortkomt uit het feit dat ze vele jaren het voetbal in Zwolle domineerden en nu tot de kelder van de 2e klasse verdoemd is. Die marginale rol is ook niet makkelijk om mee om te gaan laten we eerlijk zijn. Ze zijn op de weg terug maar niet opnieuw dezelfde fout maken. Dan zegt de politiek NEE en gaan ze wel bankroet. Een ezel stoot zich niet 2 maal aan dezelfde steen.


  ⚠️ Meld

 10. Slechts 50% van de selectiespelers heeft de eigen jeugdopleiding doorlopen. Vind ik betrekkelijk weinig voor ploeg die voor lijfsbehoud vecht in de zaterdag 2e klasse. Dat vindt gelukkig BQ zelf ook want dit percentage willen ze ophogen.

  Dan stel ik voor pm direct te stoppen met het halen van (jeugd)spelers dan schuift dit percentage op naar de 100%.

  Maar dan moet het beleid weer op de schop en ik weet niet of ze dit echt wel willen. De jeugdopleiding is daarvoor niet goed genoeg.

  😀


  ⚠️ Meld

 11. Zelfs vv Berkum behaalt een hogere score. En die spelen ook nog eens 2 klassen beter. Zo slecht is die jeugdopleiding blijkbaar niet. Ze hebben daar oog voor de echte talenten. Die jongens die wel de capaciteit en de drive hebben om het eerste te halen.

  De statistieken liegen niet. Dat doen ze nooit.  ⚠️ Meld

 12. Oei Co heeft zich nu lelijk in de nesten gewerkt. Hij moet nu echt met de billen bloot maar dat kan hij niet. Hij wil zich eruit redden met een onzin verhaal zonder feiten. Let maar op.


  ⚠️ Meld

 13. Ed, mooi dat jij met het feitje komt dat 50% van de spelers uit de eigen opleiding komt. 18 van de 24 spelers kwam afgelopen jaar uit de eigen jeugdopleiding. De andere jongens spelen nu ook al een aantal jaar bij BQ. LIjkt mij niet heel verkeerd eerlijk gezegd?

  Van de 6 jongens die nieuw komen komend jaar hebben er al 2 bij Be Quick gespeeld, waarvan zelfs 1 de gehele jeugdopleiding heeft doorlopen.
  Het valt dus allemaal nog wel mee denk ik.


  ⚠️ Meld

 14. Nee hoor, feiten of statistieken zijn niet nodig om iemand erop te wijzen dat je niet bij elk nieuwsbericht over een andere club dan je eigen, gal moet spugen. Je kan ook gewoon NIET reageren toch? In plaats van anderen op de kast te willen krijgen. En dan kun je dat onderbouwen met statistieken en andere kansloze feitjes maar bottomline blijft dat je anderen moet afbranden om er zelf beter uit te komen, dan heb je de wedstrijd bij voorbaat verloren.

  Ps Yvette, iemand om feiten vragen en dan in hetzelfde bericht zetten dat het ’toen stil bleef’ zegt genoeg voor de overige lezers.

  Ps Coen, het is inderdaad een feitenloos verhaal geworden gebaseerd op een mening ontstaan uit een gevoel dat iedereen zijn eigen club mag supporten ondanks dat die club wellicht een ander beleid voert dan de jouwe. Desalniettemin hoop ik dat je er je voordeel mee doet.

  Groetjes!


  ⚠️ Meld

 15. Bericht door Bq, op 27 juni 2017 10:40
  Ed, mooi dat jij met het feitje komt dat 50% van de spelers uit de eigen opleiding komt. 18 van de 24 spelers kwam afgelopen jaar uit de eigen jeugdopleiding. De andere jongens spelen nu ook al een aantal jaar bij BQ. LIjkt mij niet heel verkeerd eerlijk gezegd?

  Van de 6 jongens die nieuw komen komend jaar hebben er al 2 bij Be Quick gespeeld, waarvan zelfs 1 de gehele jeugdopleiding heeft doorlopen.
  Het valt dus allemaal nog wel mee denk ik.

  Hoho je moet niet boos worden op mij maar op Grevers. Ik heb de info van hem gebruikt op de officiele website van BQ28.
  We mogen er vanuit gaan dat die info klopt. Waarom moet jij dat verdraaien? Niet doen.


  ⚠️ Meld

 16. Ga alle spelers maar bij na. Heb ik zelf namelijk wel even goed gedaan. En natuurlijk, de ene speler heeft langer in de jeugdopleiding gespeeld dan de andere.
  Neemt niet weg dat nog steeds 18 van de 24 spelers in de jeugdopleiding hebben gespeeld. Dus dan klopt die informatie niet, heeft niets met verdraaien te maken maar met feiten.


  ⚠️ Meld

 17. En natuurlijk, de ene speler heeft langer in de jeugdopleiding gespeeld dan de andere.

  Hehe eindelijk bevestig je dat deze jeugdspelers gehaald zijn. Het heeft wat moeite gekost maar toch.

  Sterkte in de nacompetitie.


  ⚠️ Meld

 18. En die jongens komen zelf niet omdat BQ een goede jeugdopleiding heeft? Heeft niets met bevestigen te maken maar meer met een kortzichtige blik van jouw kant.

  Vrijwel alle jongens die van PEC zijn ‘gehaald’ zijn zoals hier vaak wordt geopperd hadden daarvoor al een verleden bij Be Quick, maar dat geheel terzijde.


  ⚠️ Meld

 19. Bericht door Bq, op 27 juni 2017 11:29
  En die jongens komen zelf niet omdat BQ een goede jeugdopleiding heeft?

  Nee. A) Ze worden gevraagd dat weet je donderd goed. B) BQ heeft helemaal geen goede jeugdopleiding. 50% Heeft de jeugdopleiding doorlopen de rest is van andere clubs afkomstig. En dan nog maar degradatievoetbal in de 2e Klasse KNVB spelen.


  ⚠️ Meld

 20. Vrijwel alle jongens die van PEC zijn ‘gehaald’ zijn zoals hier vaak wordt geopperd hadden daarvoor al een verleden bij Be Quick, maar dat geheel terzijde.

  Slechte opleiding dan van de PEC Zwolle Academy. Zelfs met deze afvallers erbij komt BQ niet hoger dan de 2e Klasse.

  Sorry maar dit zijn de naakte feiten.


  ⚠️ Meld

 21. @ yvette

  a zoek een hobby of ga aan het werk..
  b het klopt dat er spelers gevraagd worden, dat doen de jongens
  Jongens onderling bij elkaar in de klas.
  C de jeugd van Bq speelt op een hoog niveau.
  D gisteravond werd berkum met 5-0 compleet duizelig gespeeld
  door Bequick c1.
  E laat iedereen lekker genieten van zijn eigen club en ga geen
  andere clubs zwart maken, vindt het mooi dat Berkum weer hoofdklasse
  speelt.
  F maak je maar kenbaar gaan we de discussie aan.  ⚠️ Meld

 22. Hallo Yvette, zou je ook nog even onder je tapijt kunnen kijken of je ergens het lef kunt vinden om te reageren op mijn antwoord op jouw vraag om statistieken? Dankjewel!


  ⚠️ Meld

 23. Hallo Yvette,

  Coudn’t care less. Jij slaat mij met statistieken om de oren maar je hebt blijkbaar al moeite met het lezen van letters, laat staan cijfers. Het gaat me namelijk totaal niet om jouw statistieken of je kansloze feitjes maar het gaat me om de blabla die je hebt over je eigen clubje ten koste van andere clubs. Dit is een topic over Dieze West en jij loopt te raaskallen over je eigen clubje, dat is wat mij al weblog lezer steekt. Je statistieken en je andere poeha bla bla mag je bij je houden, zit niemand op te wachten. Hou dat maar lekker binnen de muren van je decadente clubje. Bij voorbaat dank!


  ⚠️ Meld

 24. Jij snapt er echt de ballen van he.

  Het zijn niet mijn statistieken maar die van Gerco en/of BQ28 zelf. Wat is dat lezen toch verdraaid lastig. Capito?

  Dit was dan echt mijn allerlaatste reactie. Ik hoop dat je het een keer gaat snappen. Hoe dan ook. Geniet van je welverdiende vakantie en op naar het volgende seizoen. Ik kijk er al naar uit. Jij ook?


  ⚠️ Meld

 25. Hallo Yvette, het zijn statistieken van een andere club onder een topic over Dieze West. Wie snapt er dan de ballen niet van?


  ⚠️ Meld

 26. Voetbaltopics lees ik normaal gesproken nooit. Heb er ook geen verstand van. Snap ook niet waarom ik bij deze wel bleef hangen. Het moet de uitspraak van Yvette zijn: “Statistieken liegen nooit”. Als statistieken nooit zouden liegen, waar komt dan het populaire grapje “Je hebt leugens, grote leugens en Statistieken.” vandaan? Maar inderdaad statistieken zijn over het algemeen wel in orde. Het probleem ermee is dat ze vaak verkeerd gebruikt worden en er zo verkeerde conclusies uit getrokken worden.


  ⚠️ Meld

 27. Als iedereen nu gewoon eens leest:
  “De helft van de selectie bestaat uit spelers die al vanaf de F-pupillen bij Be Quick??28 spelen.”

  Betekent dat er nog meer spelers later ingestroomd zijn, maar dus wel een (groot) deel van de opleiding meegemaakt heeft. En nee, er wordt niet gevraagd door BQ of je bij hen komt voetballen in de jeugd. Spelers willen zelf, vanwege klasgenoten en/of het niveau.  ⚠️ Meld

 28. Het aandeel eigen jeugd wordt opgehoogd. Daar ben ik voorstander van. Eindelijk leren ze van de fouten uit het verleden.

  Dit gaat natuurlijk tkv de spelers die van buitenaf komen en gevraagd worden. Dit is een ABC-tje.

  Ik ben echt benieuwd of ze het huidige niveau vast kunnen houden nu ze vol op de eigen jeugd gaan inzetten.

  De afgelopen seizoenen waren ze nl erg afhankelijk van de nieuwkomers.


  ⚠️ Meld

 29. @ yvette

  Misschien gaan ze wel lopen ,omdat ze weten dat ze bij jullie in het eerste geen kans maken, omdat daar alleen maar spelers gehaald worden.


  ⚠️ Meld

 30. Het niveau van het eerste is idd aanzienlijk hoger dan dat van andere verenigingen in Zwolle. Dat ze geld voor hun eieren kiezen en naar clubs uitwijken waarvan het eerste elftal beduidend lager speelt is zeker niet ondenkbaar om vervolgens gerijpt terug te keren op het oude nest.

  Home Sweet Home!


  ⚠️ Meld

 31. Geweldig dat WVF 17 JO11 teams had. Ik herhaal 17. Keerzijde is dat er een ledenstop voor de jongste jeugd aan zit te komen. Er zijn simpelweg velden en kleedkamers te kort. Komt door onstuitbare groei van Stadshagen.

  Vroeger had CSV dit voordeel door de bouw van Aalanden. Hun gloryperiode ligt echter alweer geruime tijd achter ons. De club ligt sportief en bestuurlijk helemaal op zijn gat. Jammer is dat.


  ⚠️ Meld

 32. @ yvette

  Leuk he naar een Baccuna te kijken die daar 12.000 euro verdiend, en dan lekker een gezonde hap met een wortel sap naar binnen werken.
  Waarschijnlijk is Yvette Bony ofzo , want die durft niet meer onder zijn eigen naam te schrijven.
  Oja vrijdag is is de finale van het Colijn en partners toernooi bij Bq
  Tussen Bq O-19 en Wvf…. geen enkel team van Berkum wat in de finale staat.
  Ik zou zeggen kom is kijken dan drinken we een lekker biertje of voor jou een wijntje dan maar.  ⚠️ Meld

 33. 12.000 Exclusief leaseauto is een koopje als je het mij vraagt. Sponsoren betalen nou eenmaal grof geld voor een reclamebord van 6 of 12 meter op hoofdklasse niveau. Dat haal je met gemak eruit.

  Bony? Vanwaar je achterdocht?

  Netjes van WVF. Allemaal EIGEN jeugd en dan heb je al snel de sympathie van de neutrale toeschouwer.

  Persoonlijk hou ik het liever bij de antioxidant sapjes. Lekker en (financieel) gezond.  ⚠️ Meld

 34. @ Sam Boerhof

  Bedankt voor je inhoudelijke opmerking.. Ik zal even uitleggen wat ik heb gedaan. De quote die eerder gedeeld werd, wordt door een aantal mensen wordt uit zijn verband gerukt. Vandaar dat ik een gedeelte onderstreept heb. Daar leg ik dus de nadruk op, want dan is ook duidelijk wat de schrijver ervan bedoeld.

  Hoe ik dat doe? Er is een optie dat je tekst kunt plakken en waar je dan de nadruk op wil leggen onderstreept. Daar is dat knopje met de U voor. Als ik een link wil delen dan gebruik ik het knopje URL wel.

  Mocht je verder nog uitleg hebben of een inhoudelijke reactie hebben, dan lees ik die graag.

  PS. Heel misschien verwijst de titel naar het vroege tijdstip waarop BQ al met de voorbereiding is gestart?


  ⚠️ Meld

 35. okay maar Yvette had dat toch al prima verwoord. Waarom moet jij dat dan nog een keer doen. Lijkt mij (systeem)bevrediging van jezelf.

  Bericht door Yvette de Vries, op 27 juni 2017 11:25
  En natuurlijk, de ene speler heeft langer in de jeugdopleiding gespeeld dan de andere.

  Hehe eindelijk bevestig je dat deze jeugdspelers gehaald zijn. Het heeft wat moeite gekost maar toch.  ⚠️ Meld

 36. Idd, Yvette had dit al gemeld. Excuus.

  Alleen krijg ik jeuk van haar tweede opmerking eronder, want door het woord “gehaald” interpreteer ik het als spelers benaderen, wat niet gebeurd bij BQ.


  ⚠️ Meld

 37. Klopt niet bij BQ zelf. Maar wel op andere plaatsen dan het sportcomplex van de club zelf.

  De spelers worden op locaties die niet aan Be Quick’28 te koppelen zijn gevraagd door mensen die niet in het bestuur van de club zitten. Zo blijft het officiele beleid ‘Be Quick’28 benadert en haalt geen jeugdspelers’ van kracht. Slim gedaan, maar insiders en veel jeugdleiders van andere clubs in Zwolle weten hoe de praktijk werkt en spreken er schande van.


  ⚠️ Meld

 38. Natuurlijk wordt er dan over gemopperd. Maar als ik iemand van een andere club in de kroeg tegenkom gaat het al gauw over onze gezamenlijke sport. En een vraag als: “Waarom kom je dan niet bij ons spelen?” is al gauw gesteld, aangezien bij mijn club uiteraard alles beter is. Daar kun je geen schande van spreken als dat zo gaat.


  ⚠️ Meld

 39. Maar in jouw voorbeeld kun je niet van beleid spreken.
  Heb je de waslijst gezien met (spontane) overstappers. Dan zijn het geen voetballers maar kroegtijgers geworden. haha


  ⚠️ Meld

 40. Beste redactie,
  Zou het mogelijk zijn om een Voetbal chat-log onder Algemeen Logs te openen.
  Dan kan hier er ook op andere artikelen gereageerd worden.
  Nou staat er aan de linkerkant niets anders dan Dieze West en dat is een beetje eentonig. Dus reactie gun ze hun pleziertje en maak er een voetbal-log aan.


  ⚠️ Meld

 41. Eens dat voetbal hier de laatste tijd de boventoon voert en dat de rest een beetje ondersneeuwt, Brammie.

  Maar we hebben toch al het Chat-log. Daar kunnen lokale voetbalberichten prima in. Omdat daar bijna geen gebruik meer van gemaakt wordt, denk ik dat een Voetbal-log ook niet zal gaan werken.  ⚠️ Meld

 42. Berkum 1 in Hoofdklasse B

  Berkum 1 is voor het seizoen 2017-2018 ingedeeld in de Hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal. In die competitie is een aantal ??oude bekenden?? te vinden, maar ook een aantal clubs uit het westen van het land. Verrassend is het feit dat ook de amateurs van Ajax in deze jaargang bij de tegenstanders horen.

  In de hoofdklasse B zijn, behalve Berkum, de volgende clubs ingedeeld:
  Ajax,
  AZSV,
  CSV Apeldoorn,
  Eemdijk,
  Excelsior??31,
  HSV Zuidvogels,
  Huizen,
  HZVV,
  NSC,
  SC Genemuiden,
  SDC Putten,
  Sparta Nijkerk,
  Staphorst,
  SV DFS,
  Urk.


  ⚠️ Meld

 43. Bericht door Bert Groen, op 29 juni 2017 14:08
  Maar in jouw voorbeeld kun je niet van beleid spreken.
  Heb je de waslijst gezien met (spontane) overstappers. Dan zijn het geen voetballers maar kroegtijgers geworden. haha

  Ik moet eerste bekennen dat op zaterdag er heel veel studentjes van BQ1 hun verdriet aan het wegdrinken waren in de kroeg. Hadden ze weer een wedstrijdje verloren. Half zat gingen ze dan niet op naar vrouwjtes nee naar goede voetballers en deden ze een aanzoek. Wil je misschien bij ons komen voetballen? This is not my cup of tea.


  ⚠️ Meld

 44. @ Bert

  Haal je nu niet club en inviduen door elkaar? Alsof het beleid van de club is om buiten het sportpark mensen maar naar de club te halen. Ik geloof er helemaal niks van.

  Dat inviduen dit doen betekent niet dat een club dit doet…  ⚠️ Meld

 45. Het programma van de finales en kleine finales. Be Quick en Berkum doen het uitstekend. Totaal verschillend jeugdbeleid maar beiden succesvol.

  Vrijdag 20.30 uur: Finale Be Quick??28 O19 ?? WVF O19
  Kleine finale Genemuiden O19 ?? ST Meppel/Alcides O19

  Zaterdag 09.00 uur: Finale Berkum O13 ?? Olde Veste??54 O13
  Kleine finale CSV Apeldoorn O13 ?? Flevo Boys O13

  Zaterdag 11.00 uur: Finale Be Quick??28 O15 ?? CSV Apeldoorn O15
  Kleine finale Berkum O15 ?? SVI O15

  Zaterdag 15.00 uur: Finale Be Quick??28 O17 ?? Alcides O17
  Kleine finale CSV Apeldoorn O17 ?? Berkum O17  ⚠️ Meld

 46. @ Lars

  Ik zie Bq 3x in de finale staan, en Berkum maar 1x.
  De rest spelen ze voor plek 3 en 4…….
  Verder is dit een toptoernooi, hulde voor de organisatie, en de gastvrijheid van Bq.


  ⚠️ Meld

 47. Wie kan mij een logische verklaring geven voor het feit dat Be Quick O13 niet bij de besten horen en uitgerekend grote buurman vv Berkum wel? 😀


  ⚠️ Meld

 48. @ Hans

  Wat is dit voor rare vraag? 3 teams in de finale, van een heel sterk bezet toernooi.
  Miscchien een mindere lichting ? Of sterke tegenstanders.
  O-13 speelt hoofdklasse.
  Maar kom vnv gezellig even kijken zou ik zeggen, er is een goede sfeer, en zowel de supporters van Berkum en Wvf , blijven gezellig een biertje drinken.  ⚠️ Meld

 49. Er is er maar één die Kampioen is geweest in de Hoofdklasse C en dat was Be Quick’28. Er is er maar één die het mooiste amateurvoetbal Stadion heeft dat is Be Quick’28. En zo is het, of is dit niet zo?:D:D:D:D


  ⚠️ Meld

 50. Ik ken de leeftijdsgrens niet exact, maar kinderen jonger dan 13 jaar mogen toch helemaal niet in de kroeg?

  Iets met Nixx! of zo.


  ⚠️ Meld

 51. Voor de fossielen onder ons die het wel hebben meegemaakt.

  Hoofdklasse C
  1984 – IJsselmeervogels
  1985 – SV Spakenburg
  1986 – ACV
  1987 – ACV
  1988 – VV Bennekom
  1989 – SC Genemuiden
  1990 – ACV
  1991 – DOVO
  1992 – ACV
  1993 – VV Lunteren
  1994 – ACV
  1995 – IJsselmeervogels
  1996 – SV Urk
  1997 – VVOG
  1998 – IJsselmeervogels
  1999 – IJsselmeervogels
  2000 – SV Urk
  2001 – Belastingschuld’28
  2002 – ACV
  2003 – Harkemase Boys
  2004 – SC Genemuiden
  2005 – Excelsior ’31
  2006 – ONS Sneek
  2007 – HHC Hardenberg
  2008 – HHC Hardenberg
  2009 – Harkemase Boys
  2010 – Excelsior ’31
  2011 – SVZW
  2012 – DETO
  2013 – ONS Sneek
  2014 – SC Genemuiden
  2015 – DVS ’33
  2016 – Harkemase Boys
  2017 – vv Berkum  ⚠️ Meld

 52. Het is mij wel duidelijk dat voor de supporters van BQ28 het bier de belangrijkste aantrekkingskracht is om naar de wedstrijd te gaan. Wat een geneuzel over kantines.
  Wees blij dat er in Zwolle zoveel goede voetbalclubs zijn en gun elkaar het licht in jde ogen.


  ⚠️ Meld

 53. Jemig hoe dom kan een Bequicker zijn? Maar ik kan je het met alle liefde uitleggen.

  Hoofdklasse C bestaat niet meer. Aangezien er Divisies aan de bovenkant bij zijn gekomen, heeft de KNVB bepaald dat de nieuwe benaming voor Hoofdklasse C, 1e Klasse E is geworden.

  Duidelijk toch? Zelfs voor jou.


  ⚠️ Meld

 54. @Hans

  Ik denk dat Berkum de beste spelers van O13 gevraagd heeft bij hun te voetballen. Wss was BQ te laat…

  Even serieus. Onderlinge pot BQ-Berkum was 4-3 voor Berkum wat net zo goed andersom had kunnen zijn als ik de verhalen hoor.


  ⚠️ Meld

 55. Er is er maar één die Kampioen is geweest in de Hoofdklasse C en dat was Be Quick’28. Er is er maar één die het mooiste amateurvoetbal Stadion heeft dat is Be Quick’28. En zo is het, of is dit niet zo?

  Klopt als een bus Brammie. Een geweldig mooi Stadion daar kunnen de andere amateurtjes niet aan tippen.


  ⚠️ Meld

 56. Ik tel maar liefst 33 kampioenschappen. Jammer dat die klasse al is opgeheven.

  Als Bq28 de belastingaangiftes ook zo invullen dan weet ik niet of dat goed is hoor. Maar ik zal niets doorgeven.


  ⚠️ Meld

 57. Tjongejonge wat een kift weer over en weer.
  Wees blij dat het Zwolse jeugdvoetbal het zo goed doet.
  En ja, er zullen spelers gevraagd worden, maar denk echt dat het over en weer gebeurd.

  So what? De jeugdspelers komen straks vanzelf bij Berkum (of Staphorst of Genemuiden of WHC) spelen als BQ in de 2e klasse blijft hangen.Daar is immers nog een zakcentje op te halen voor die jongens. Gaan we dan ook klagen dat deze clubs deze jongens overhalen?
  Hopelijk lukt het BQ met de lange adem om met de eigen jeugd weer op te klimmen en ook sponsoren aan zich te binden.
  Als voetballiefhebber zie ik liever Berkum-BQ of BQ-WVF dan Berkum-Zuidvogels.
  Ik denk echter dat er meer kans is dat Dieze West de aansluiting met de zaterdag top gaat maken, dan dat dit voor andere zwolse clubs gaat gelden. Ik schat in dat ze binnen 5 jaar minimaal 1e klasse spelen. En zo is er toch een link met dit topic gemaakt 😀


  ⚠️ Meld

 58. Bericht door M. Snoeijer, op 30 juni 2017 15:01
  Als Bq28 de belastingaangiftes ook zo invullen dan weet ik niet of dat goed is hoor. Maar ik zal niets doorgeven.

  We hebben alles netjes betaald, zie dat mooie STADION.
  De mooiste van alle amateurclubs in Zwolle.;)


  ⚠️ Meld

 59. Stadion? Stadion? Er zit in het weekend helemaal niemand op die tribune.

  Laat staan dat je er nog 3 tribunes bij aan gaat bouwen zodat het een stadion wordt. Bouwen voor leegstand lijkt mij niet zinvol.


  ⚠️ Meld

 60. Had niet gedacht dat Dieze West de populairste voetbalclub van Zwolle was. Maar na een topic over de club met meer dan 80 reacties moet dat toch wel zo zijn.


  ⚠️ Meld

 61. Na het spelen van de Championsleague hymne neemt vv Berkum O13 direct het initiatief. Het wachten is op het doelpunt.


  ⚠️ Meld

 62. Berkum JO13-1 wint het prestigieuze Colijn & Partners zomertoernooi bij Be Quick’28.

  Wij feliciteren Piet Diender, Jason Huisman en de boys zelf natuurlijk met deze fantastische prestatie.

  Eigen jeugd eerst. Er zijn helemaal geen kroegentochten of klasseavonden nodig voor dit uitstekende resultaat.

  Alles wat aandacht krijgt groeit.

  Gefeliciteerd.


  ⚠️ Meld

 63. vv Berkum JO13-1 winnaar prestigieus zomertoernooi

  vv Berkum JO13-1 is winnaar geworden van het prestigieuze zomertoernooi bij Be Quik’28. Na een spannende finale werd uiteindelijk d’Olde Veste JO13-1 met 2-0 verlagen en dat was gezien de krachtsverhouding op het veld verdiend.

  Na een moeilijk begin kwam vv Berkum gaande de eerste helft steeds beter in de wedstrijd. vv Berkum had ook op voorsprong kunnen komend 10 minuten voor rust toen Daan Tijhaar alle verdedigers van d’Olde Veste veel te snel af was. Binnen de beruchte lijnen trok de laatste man van ‘d Olde Veste vervolgens aan de noodrem maar de scheidsrechter legde de bal tot verbazing van velen buiten de 16-meter. Helaas geen videoref die het voorval kon beoordelen. De vrije trap leverde vervolgens niets op.

  Halverwege de tweede helft trok vv Berkum uiteindelijk de wedstrijd naar zich toe. Twee schitterende aanvallen leverden ook twee doelpunten op. Gyan Bagaya en Jayden Rama waren de doelpuntenmakers aan vv Berkum zijde. Hierna kwam de zege niet meer in gevaar en kon na het laatste fluitsignaal de bokaal voor de 1e prijs worden geheven.

  We zijn benieuwd wat er gaat gebeuren als de ze leeftijd bereiken dat ze wel de kroeg in mogen. Naast de vele meisjes zullen ze waarschijnlijk ook belaagd gaan worden door spelers van de kleine buurman. Ik ben benieuwd of ze de lokroepen kunnen weerstaan. De toekomst zal het uitwijzen.  ⚠️ Meld

 64. @ Simone

  Wat een babbels jij mag de buurman dankbaar wezen dat jullie aan dit schitterdende toernooi mogen meedoen.
  Maar daar hoor ik je niet over.  ⚠️ Meld

 65. Omdat dit team geen Divisie speelde bedoel je? Of gewoon omdat het veel te sterk was voor de rest van het deelnemersveld?

  Welke klasse een jeugdteam speelt zegt natuurlijk alleen maar iets over het niveau van de lichtingen (er van uit gaande dat er geen spelers gehaald worden) van voorgaande jaren.

  Hoe dan ook. Toch bedankt.

  Volgend jaar iets sterkere tegenstanders graag. Geen divisie teampjes meer maar bvk jeugdteams van profclubs.  ⚠️ Meld

 66. Dit zijn toch wel de mooiste kampioenschappen om te behalen.

  Als eenvoudig boerenclubje winnen van ploegen die veel hoger spelen en zgn superieur zijn.

  Maar …

  mentaliteit wint het van voetballers als voetballers geen mentaliteit hebben.

  😀


  ⚠️ Meld

 67. Exact. Het aantal prijzen dat je wint is onbelangrijk, wel hoe ze tot stand zijn gekomen. Als je het maximale uit je lichting weet te halen is dat al knap, maar win je ook nog eens prestigieuze prijzen dan is dat het ultieme. Super.


  ⚠️ Meld

 68. Mooi dat er wordt gezegd dat Berkum Jo13-1 allemaal eigen jeugd is, maar een van de twee doelpunten makers (Jayden) speelde vorig jaar nog bij de boys..  ⚠️ Meld

 69. Betreft een toevalstreffer aldus Piet. Leek mij ook al zo. Anders zou dit haaks staan op het al jaren succesvol gevoerde beleid. Geen spelertjes halen en betalen in de jeugd blijft het devies.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.