Jubileum-editie van Racident Oldtimer Tour

Zwolle – Op zondag 25 juni werd, hoe toepasselijk, de 25ste editie van de Racident Oldtimer Tour verreden. De rally vierde dit jaar een jubileum. Al 25 jaar toeren oldtimers en youngtimers door het Overijsselse landschap. Een traditie die niet meer weg te denken is uit Zwolle.

wlz1.jpg 

De dag startte om 10.00 uur met een Concours d’Elegance in de Diezerstraat waar de auto’s te bewonderen waren voor het publiek. Aan deze laagdrempelige Family Tour konden zowel oldtimers als youngtimers deelnemen. Vanaf 11.30 uur gaf Ton Kolman op het Grote Kerkplein het startschot en hij wenste de deelnemers een prettige rally. Halverwege het parcours werd er geluncht op een leuke locatie. De finish was speciaal voor deze jubileum editie bij de Hofvlietvilla. De route werd voor de deelnemende equipes pas op de dag van de tour bekend gemaakt.

wlz2.jpg

wlz3.jpg

wlz4.jpg
Meer foto’s via Lees verder  

wlz5.jpg
wlz6.jpgwlz7.jpg
wlz8.jpg
wlz11.jpg
wlz9.jpg
wlz10.jpgwlz12.jpgwlz13.jpgwlz14.jpg 
 
Artikel delen:
Reacties 9
 1. ja inderdaad leukk. bij het loodiep stond het urenlang stil. een cabriolet die stilstond.
  de bestuurder gewapend met een paraplu achter het stuur.
  wat een organisatie.
  ik zag zelfs een delorean voorbij komen. de zwaarste verkeersvervuilers uit de jaren zeventig. in de jaren zeventig was men niet bezig met het miliue.  ⚠️ Meld

 2. Dan was die zeker teruggereisd van uit de toekomst want de DMC-12 kwam pas in het modelprogramma ’80-’81 op de markt.


  ⚠️ Meld

 3. 70 of 80 wat maakt het uit. Een uitstoot waar je paling mee jan roken. Geen haan die er naar kraside. Ondanks dat het een tweezitter is is de auto van rvs en weegt tweeënhalve ton


  ⚠️ Meld

 4. Zag ze voorbij rijden, erg mooi om te zien! Hele gave Saab Sonnet kwam ook nog voorbij!

  Offtopic: De Delorean was vooral bekend van alles behalve zijn vervuilende motor. Dat Volvo blok wat er in ligt was een van de minst vervuilende in zijn soort. Nog wat te klagen Taupe?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.