KWF zoekt wijkhoofden en collectanten

Zwolle – Voor de afdeling Zwolle van KWF Kankerbestrijding zoeken wij nog wijkhoofden en collectanten. Een wijkhoofd coördineert zijn of haar collectanten in de betreffende wijk. Een inspirerende en dankbare taak om te kijken of er zoveel mogelijk geld in je wijk voor KWF opgehaald kan worden. Vind je het leuk om te organiseren, woon je in Holtenbroek (2 deelgebieden), Stadshagen (2 deelgebieden), Kamperpoort of Dieze Oost en wil je op deze manier een steentje bij dragen aan minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor de kankerpatiënt, meld je dan aan via collecte@kwfzwolle.nl of informeer naar de mogelijkheden. Kijk ook op onze Google Maps pagina voor een overzicht van de wijken.

kwf_collectant.jpg
Ellen collecteert al jaren voor KWF. "In 2001 kreeg mijn vader op 58-jarige leeftijd beenmergkanker. Dit heeft een enorme impact gehad op ons gezin."

Ook zijn wij nog op zoek naar collectanten in Zwolle. Met ca. 3 uurtjes van je tijd breng je de dag dat we kanker verslaan dichterbij. Collecteer dus mee in jouw eigen buurt tijdens de KWF-collecteweek van 3 t/m 9 september

Over KWF Kankerbestrijding
1 op de 3 Nederlanders krijgt kanker. KWF Kankerbestrijding heeft als ideaal een wereld waarin niemand meer sterft aan kanker. Daarom financieren en faciliteren we wetenschappelijk onderzoek, beïnvloeden we beleid en delen we kennis over kanker en de behandeling ervan. KWF Afdeling Zwolle helpt mee door geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Samen komen we steeds dichter bij een wereld waarin kanker geen dodelijke ziekte meer is.

Collecteer mee
Tijdens de KWF-collecteweek gaan in Zwolle bijna 600 collectanten de straat op. Elke euro die de collectanten ophalen, draagt bij aan de missie van KWF: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. De collecteweek is dus van levensbelang.

Doe mee! Meld je aan via collecte@kwfzwolle.nl

Artikel delen:
Reacties 12
 1. Mooie actie maar dat gefilosofeer daar hou ik niet van. Suggestieve flauwekul die zinspeeld op onze emotionele genoegdoening van deze verschrikkelijke ziekte


  ⚠️ Meld

 2. Oh wat goed om te lezen dat jullie zelf een actie op touw gaan zetten. Of is dat weer teveel gevraagd? Ja he? Lopen mekkeren op andere initiatieven kost lekker weinig moeite en zelf iets verzinnen en er je vrije tijd (waarvan ik denk dat je meer dan genoeg hebt) in te steken.

  Blijf vooral met je zure $#%^$ op je stoel zitten terwijl anderen WEL de handen uit de mouwen steken.


  ⚠️ Meld

 3. Ik word doodziek van die collectanten asn de deur.
  De nieuwe strategie is om een bekende uit de straat op jacht te sturen met een collectebus of een of andere k*t lijst.
  Lekker mskkelijl want voor een bekende geef je wat makkelijker en wat meer.
  Het liefst rond met een lijst. Dan kun je zien wat de buren gebben gegeven.
  Kotsmisselijk en dan nog niet over devaste maandelijkse donaties via se giro.
  Vind de hartstichting het te weinig wordt je gewoon opgebeld met de vraag dit niet te verdubbelen.  ⚠️ Meld

 4. De meeste mensen die wat van de beschaving hebben meegekregen zeggen als ze niet willen geven gewoon ‘nee’. De collectant gaat dan een deur verder. Taupe durft dat kennelijk niet, maar haalt zijn gram (voor de met moeite afgestane euro aan “een bekende uit de straat”) anoniem via WLZ. Sneue rakker.


  ⚠️ Meld

 5. Inderdaad.weinig beschaving mijnerzijds.
  Weinig fatsoen van de brood collectanten en aanverwante organisaties.
  Bovenstasnd rpliek is nou juist waar get om gast .indpelen op het gevoel van degene die zijn geld in de bus moet stoppen


  ⚠️ Meld

 6. Zolang ze de moeite niet willen nemen om een paar trappen te lopen, zijn ze de donaties niet waard. Steeds meer collectanten weigeren bij kleine flatjes en complexen langs te gaan. En ja je kan ook per bank wat overschrijven, maar dat is vaak periodiek en haalt het nut van collecteren er een beetje uit.

  Aan de hartstichting zeg ik, ik was niet welkom als vrijwilliger dus naar mijn donatie kan je fluiten


  ⚠️ Meld

 7. Taupe, misschien moeten we voor jou even rondgaan met de collectebus zodat je een typecursus kan nemen. Je haalt hem vast niet maar dan heb je het wel geprobeerd ouwe internetheld.

  Volgens mij moet iemand wel gevoel hebben om op zijn gevoel te kunnen inspelen, en wat uit ik jou comments probeer op te maken heeft weinig met gevoel te maken. Als je nou eens niet zo’n gaorenklopper was en gewoon aan het werk ging dan had je die ene euro best aan bij je buurman in de collectebus kunnen doen of ben ik nu net zo kortzichtig en suggestief bezig als jij.


  ⚠️ Meld

 8. Als je nickname Zwolleee is, dan zou je het moeten weten 😛 nee dat is flauw maar het is een Zwolse term voor iemand die niet helemaal 100% is. Leek me in dit geval wel op zijn plaats.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.