Tour de Moos bij Muziek aan het Plein

Zwolle – Werkgroep Muziek aan het Plein verwelkomt op 9 juli de band Tour de Moos op het Assendorperplein. De bandleden dompelen de bezoekers onder in een mix van hip-hop, poëzie en psychedelische rock. Vanaf 14:00 uur begint het optreden in de Muziektent in Assendorp.

tour_de_moos_photo.jpg

Tour de Moos bestaat uit vier mannen met één gedeelde passie: muziek met inhoud maken. Jeroen ‘Moos’ Gaarthuis (vocals), Silvano Orioni (gitaar/samples) Jamahl Philips (drums), Stef Bulten (bas) en Jorden van den Berg (beatmaker en producent) zijn de breinen achter Tour de Moos. Ze zijn in staat om ruwe, wrange, maar ook zwoele sferen te creëren tijdens hun optredens. Verwacht geen dertien in een dozijn band met vrolijke deuntjes, Tour de Moos zoekt juist de grenzen op en is niet bang om ze te overschrijden. Vanaf 14:00 uur start Tour de Moos. De entree van Muziek aan het Plein is zoals altijd gratis.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Succes.
    Is er een reden om geen entree geld te heffen voor het optreden?
    Ook jeroen leeft niet van de lucht lijkt mij. En ook de bandleden moeten toch in ern verschoning worden voorzien. Of zijn het nog studenten?
    Dat kan ik nergens lezen


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.