Vernieuwd bestuur bij Openbaar Belang

Zwolle – De Raad van Commissarissen van Woningstichting Openbaar Belang benoemt drie nieuwe commissarissen. Per 1 juli 2017 zijn dat Alphonse Hanlo en Paulien Poppe. Harold van Kraaij komt per 1 september de Raad versterken. Alphonse Hanlo is voorgedragen door de Centrale Huurdersraad.

Alphonse Hanlo heeft onder meer als directeur van Cauberg-Huygen Raadgevende Ingenieurs veel volkshuisvestelijke en inhoudelijke ervaring opgedaan. Paulien Poppe is jarenlang commissaris geweest bij een corporatie in Lelystad en kent de klappen van de zweep. Met Harold van Kraaij krijgt Openbaar Belang een commissaris die veel financiële kennis en ervaring heeft. Samen met Willem Kruijer (voorzitter) en Gerard Brakkee (huurderscommissaris) is de Raad van Commissarissen van Openbaar Belang weer klaar voor de toekomst. Lilian Vos, Bernard van der Heijden en Johannes Pit zijn de vertrekkende commissarissen van Openbaar Belang.

 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. ’t zou fijn zijn als het vernieuwde bestuur een beetje ‘eigen volk eerst’, principes zou invoeren. Vanuit een stevige basis kunnen we misschien
    wel de vloedgolf van luitjes uit Afrika opvangen, met draagkracht
    en begrip.    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.