Gezelligheid bij Lepeltje Lepeltje

Zwolle – In het Ter Pelkwijkpark werd door vele bezoekers weer genoten van het festival "Lepeltje lepeltje".

mariekevandenberg_weblog_2098.jpg
Foto’s: Marieke van den Berg

Ondanks het tegenvallende weer voor een buitenfestival maakten toch vele bezoekers gebruik van de mogelijkheid met bekenden en onbekenden een hapje te eten en genieten van de gezelligheid. Een lekker hapje onder genot van aanwezige muziek maakt Lepeltje lepeltje wedeom een succes.

mariekevandenberg_weblog_2102.jpg
mariekevandenberg_weblog_2106.jpg
mariekevandenberg_weblog_2111.jpg
Meer foto’s via lee verder…

 

mariekevandenberg_weblog_2112.jpg
mariekevandenberg_weblog_2114.jpg
mariekevandenberg_weblog_2116.jpg
mariekevandenberg_weblog_2120.jpg
mariekevandenberg_weblog_2122.jpg
Artikel delen:
Reacties 20
 1. Bericht door Taupe, op 2 juli 2017 14:32
  Inderdaad en wie draagt zorg voor d kwaliteit van het geserveerde voedsel?

  Dat doe ik, en dat bevalt uitstekend. :D:D:D
  De wijnen en bieren zijn goed op temperatuur.


  ⚠️ Meld

 2. Zuiplappen, kotsmisselijk word ik ervan. Mensen van middelbare leeftijd zuipen zich helemaal af op dit festijn.
  En een dag later opscheppen over de kater.
  Stumperts


  ⚠️ Meld

 3. Taupe ik snap dat je er een hekel aan hebt omdat je ouders jarenlang alcoholist zijn geweest.Begrijpelijk zou ik ook hebben.


  ⚠️ Meld

 4. Mijn ouders zijn geen alcoholist. Ik ben van mening dat dit festijn wordt aangegrepen om overmatog veel drank naar binnen te gieten.  ⚠️ Meld

 5. [quoteIk ben van mening dat dit festijn wordt aangegrepen om overmatog veel drank naar binnen te gieten][/quote]Wat een oeverloos en nergens op slaand gezwam van sommige ééncellige wezens hier. en hij is niet de enige. Als ik me wat zou aantrekken van al die negatieve reacties die men hier met grote regelmaat plaatst dan zou ik alleen niet meer naar Lepeltje-lepeltje moeten gaan, maar ook niet meer naar de kerk of naar een gemeenteraadsvergadering. Ik zou me volgens hen volkomen belachelijk maken op het stadsstrand op het Rodetorenplein. Als je zegt dat je graag in Deventer winkelt ben je klaarblijkelijk meteen een Eagels fan. Maar toch blijf ik geloven in de grote therapeutische werking van deze weblog, want deze beperkte lieden moeten toch ergens hun onlustgevoelens en frustraties kwijt. Ik complimenteer de redactie van deze weblog dan ook met hun incasseringsvermogen.


  ⚠️ Meld

 6. Tja Observer, het is wel ernstig gesteld hier de laatste tijd. Wat sommigen hier allemaal neer pletten is gewoon bizar. Ergste is dat ze het zelf niet doorhebben. Best triest inderdaad.

  Jammer dat het voorgaande dagen wat minder was qua weer. Dit festival verdient mooi zonnig weer en lange zwoele avonden…


  ⚠️ Meld

 7. Enkel positieve en mainstream meningen mogen hier dus worden geplaatst. Zoniet wordt je neergesabeld en uitgemaakt voor rotte vis. Ik ben blij dat ik anoniem kan reageren.


  ⚠️ Meld

 8. @Taupe, als je een mening hebt die ergens op gebaseerd is anders dan op aannames en onderbuikgevoelens kom je al heel anders over en word je ook anders benaderd. Succes


  ⚠️ Meld

 9. Leuk dat het festival er is en dat succesvol is, voor mezelf vind ik het prijs/kwaliteitsniveau te ver uit elkaar liggen, maar iedereen die dit soort festivals leuk vindt moet er vooral van genieten. Past prima in Zwolle zo’n evenement!


  ⚠️ Meld

 10. ]Bericht door Taupe, op 2 juli 2017
  Ik ben van mening dat dit festijn wordt aangegrepen om overmatog veel drank naar binnen te gieten.

  En Brammie maakt zelf wel uit wat hij in zijn keel giet. Heerlijk waren die koude klatsers.:)
  Taupie je hebt wat gemist.:D


  ⚠️ Meld

 11. Taupe, Je mening is nu dus gebaseerd op 1 reactie hier?? En dat noem je dan representatief voor de overige bezoekers? Val jij even dik door de mand…. .


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.