Oogcafé van start in Zwolle

Zwolle – Een Oogcafé is een plek waar mensen met een visuele beperking of oogaandoening elkaar kunnen ontmoeten en op een informele manier allerlei zaken kunnen bespreken. Dat kan gaan om het oplossen van computerproblemen maar ook om vragen rond andere hulpmiddelen.

Eigenlijk over alles waar mensen met oogproblemen (of hun familieleden) letterlijk of figuurlijk tegenaan kunnen lopen. Ieder die dat wil kan er zijn of haar verhaal of vraag kwijt. Afhankelijk van de wensen van de deelnemers zal er af en toe speciale aandacht voor een thema zijn. Ook in Zwolle start nu een Oogcafé. Iedereen is daar welkom, ook mensen die geen lid zijn van de Oogvereniging. 

De eerste bijeenkomst is op vrijdag 14 juli vanaf 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. We komen bij elkaar in de Terp, Radewijnstraat 1, 8022 BG Zwolle. Dit gebouw ligt vlakbij de bushalte Hogenkampsweg, lijn 4 Aa-landen en is dus gemakkelijk te bereiken, ook voor wie met de bus komt. De toegang is gratis.Aanmelden is niet verplicht, maar voor het overzicht wel praktisch. Aanmelden kan bij Jan Meppelink telefoon 038 455 02 24 of e-mail: j.meppelink@home.nl. Bij hem is ook meer informatie te krijgen.

Artikel delen: