Alle derde klassers op kamp

Zwolle – Alle derdeklassers van de Thorbecke Scholengemeenschap, locatie vmbo-pro zijn deze week op kamp. De school biedt voor elk wat wils met maar liefst zeven verschillende schoolkampen/-activiteiten! De leerlingen konden o.a. kiezen uit Survival in Beekbergen, Strand & Sport op Terschelling, een echte Lan-party op school met professionele ondersteuning, drie dagen vissen, voetbal bij Be Quick ’28 en een theaterkamp.

tsg-lan-party-2017.jpg 

1 Survivalkamp (Beekbergen)
Het survivalkamp is voor leerlingen met lef, die van uitdaging houden en om in de buitenlucht te zijn. Er worden tal van sportieve activiteiten ondernomen, zoals steppen, klimmen, abseilen en vlotbouwen. Er wordt geslapen in tenten en er is elke avond een kampvuur.

2 Strand- & Sportkamp (Terschelling)
Met de boot naar het eiland Terschelling voor een GPS tocht, een BBQ, kampvuur, wadlopen, vliegeren, sporten op het strand en een spelletjesavond.

3 Lan-Party (op school)
Gamen op school, drie dagen lang, professioneel gefaciliteerd en ondersteund door het computerbedrijf Switch.

4 Verrassingskamp (omgeving Zwolle)
Lekker sportief buiten bezig zijn. De leerlingen overnachten thuis.

5 Viskamp (omgeving Zwolle)
Een paar dagen van huis om vissen te vangen, te slapen in een tentje, ’s avonds een vuurtje te stoken, buiten te zijn, onderuit gezakt in een stoel met een kop koffie in de ochtendzon. En dit allemaal op een mooi plekje in de natuur aan een schitterend meertje.

6 Voetbalkamp (omgeving Zwolle)
Lekker drie dagen voetballen onder leiding van een gediplomeerd voetbaltrainer op het sportpark van Be Quick ’28 en een bezoek aan het stadion van PEC Zwolle.

7 Theaterkamp (op school)
Aan de slag met allerlei theater- en podiumvormen en op de laatste dag naar een echt theater.

Artikel delen: