Van der Hart verlengt contract bij PEC Zwolle

Zwolle – Mickey van der Hart heeft zojuist zijn handtekening gezet onder een nieuwe verbintenis. De 23-jarige doelman staat daardoor tot medio 2019 bij PEC Zwolle onder contract. Van der Hart speelt sinds de zomer van 2015 bij de Blauwvingers en kwam in die periode tot 54 optredens in het eerste elftal.

Zelf reageert Van der Hart opgetogen over zijn contractverlenging: ,,Hier in Zwolle heb ik het ontzettend naar mijn zin. Het doet mij dan ook goed dat de verlenging is rondgekomen en ik hier langer onder contract sta. Ik ben klaar voor de strijd om een basisplaats en heb veel zin en vertrouwen in het komende seizoen."

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ,,Met deze contractverlenging ben ik zeer verheugd. Mickey heeft in de twee jaar dat hij hier speelt een sterke ontwikkeling doorgemaakt en ondanks zijn relatief jonge leeftijd, al veel wedstrijden op het hoogste niveau gekeept. Met Diederik Boer gaat hij nu de strijd aan wie zich dit seizoen eerste doelman van PEC Zwolle mag noemen. Voor de club is het daarbij erg fijn om de komende jaren twee Eredivisie-waardige sluitposten onder contract te hebben."

Artikel delen:
Reacties 36
 1. Klopt met deze keeper ga je het echt niet redden. Afgelopen seizoen bijna elke wedstrijd door hem doelpunten tegen.
  Snap niet dat ze verder met hem gaan. Groot tekort aan keepers in Nederland maar van der Hart wil niemand hebben!
  Diederik eerste keeper! : 😀


  ⚠️ Meld

 2. Humor, reageerders die zelf niets presteren in hun miserabele, nietszeggende levens maken vd Hart helemaal af hier. Zo slecht is hij echt niet en hij heeft zich duidelijk verbetert afgelopen seizoen. Wat een gezwets hier.


  ⚠️ Meld

 3. Zo slecht is hij echt niet en hij heeft zich duidelijk verbetert afgelopen seizoen.

  ja klopt :D:D:D

  hij mag nu de schoenen poetsen
  en de tassen sjouwen 😉

  DIEDERIK 1E KEEPER !!!


  ⚠️ Meld

 4. Leonardo. .hoezo denk je oa mij de maat te moeten nemen qua prestaties of het ontbreken daarvan? Ik vind vd hart gewoon een matige keeper. Dat is mijn mening en daar mag je het mee doen, net zoals ik jouw mening accepteert zonder me te verdiepen in jouw prestaties. 😮


  ⚠️ Meld

 5. Leonardo67: neem aan dat je het over je eigen lage niveau hebt met zo’n zielige reactie.
  Of ben je zelf ook zo’n mislukte sportman die altijd de ander de schuld geeft?
  >:(>:(


  ⚠️ Meld

 6. 2016/2017 was een zwak seizoen van PEC. Dat gold niet alleen voor Van t Hart. De verdediging stond er vaak niet en de aanvallers wisten zelf voor open doel niet te scoren. Gelukkig toch in de eredivisie gebleven.
  Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Het is geen goed begin wanneer enkele supporters al voor de start een man affakkelen en de schuld voor de matige teamprestatie geheel en al bij hem leggen.
  Onzwols negatief.


  ⚠️ Meld

 7. Al iets bejend wanneer en waar de huldeging van Anna van de Breggen is?
  Sorry offtopic, naar im zie er nog geen bericht over.


  ⚠️ Meld

 8. Jacob, vd Hart is een keeper van PEC, dat is zijn baan/werk, een baan waarin het maken van een fout vaak een doelpunt voor de tegenstander betekent. Risico van zijn vak, verplaats je eens in die jongen. Stel nou dat jij een fout maakt in je werk en je baas reageert net zo als sommige minkukels hier. Ik weet 100% zeker dat je dat onacceptabel vindt. Waarom alleen vd Hart afzeiken? Ik vond de verdediging ook verre van stabielstabiel afgelopen seizoen, maar ook dat hebben de talentloze minkukels hier kennelijk ook gemist.


  ⚠️ Meld

 9. Ach leonardo over minkukels gesproken ben JIJ toch echt de kukel als héél Zwolle en omstreken het ziet behalve jij.
  Zit altijd op de tribune en in het stadion is het elke wedstrijd weer met z’n allen adem inhouden als de bal bij Hart in de buurt komt.
  En je verhaaltje van vergelijken is domme praat want in de topsport zijn andere wetten en regels dan bijv. jouw werk als flesseninpakker in supermarkt.
  Maar hij krijgt ook iets anders betaald dan jij leonardo bij de flessenband.
  Of je komt/ziet PEC nooit of je …….. >:(


  ⚠️ Meld

 10. Nee RotterdammerT ik ben een voetballiefhebber en Jacob, jouw argumenten slaan nergens op. Maar ik had ook niet anders van jou verwacht.


  ⚠️ Meld

 11. Van der Hart is een prima keeper! Ik ben blij dat ze hem langer aan zich binden want dat schept zekerheid en duidelijkheid. Mensen die hier benoemen dat Boer eerste keeper zal worden kan ik meteen uit die droom helpen. John zal wel gek zijn aangezien je beter in je toekomst kan investeren dan in je verleden.

  Verder ben ik het er ook niet mee eens dat hij slecht is. Afgelopen seizoen was het grootste zwaktepunt van PEC de verdediging, als gevolg daarvan krijg je het als keeper natuurlijk niet makkelijk en wordt er inderdaad meer gescoord, maar dat lag niet aan Mickey, naar mijn idee.


  ⚠️ Meld

 12. Blauw:

  De wedstrijden tegen NEC en Go Ahead waren wedstrijden waarin hij punten pakte. Voor de rest klopt dat het dat de verdediging niet echt goed was, maar hij heeft ook zeker punten gekost. Wel een lekker ventje…


  ⚠️ Meld

 13. dat Boer eerste keeper zal worden kan ik meteen uit die droom helpen

  blauw zuip niet zo veel

  boer 1e keeper dat is zeker

  :D:D:D


  ⚠️ Meld

 14. Beste Blauw als je verkeerd uitkomt of als je bij vrije trappen en corners je vuisten niet gebruikt dan heeft de verdediging daar helemaal niets mee te maken.
  En als keeper (lees van der Hart) bang zijn voor de bal/tegenstander geeft nog duidelijker aan dat je niet geschikt bent als keeper.
  V.w.b. Diederik: dan ken jij hem echt nog níet!!!


  ⚠️ Meld

 15. Van der Hart is geen sterke en stabiele keeper, wat iedereen er ook over zegt. Ik vind het nog steeds jammer dat Hahn niet gekocht is. Dat was vrij snel een sterke en stabiele keeper. Die hadden we moeten kopen ipv Boer. Dan hadden we meteen geïnvesteerd in de toekomst. Ik hoop maar dat Boer snel weer z’n ritme gevonden heeft en dat hij zonder blessures blijft.


  ⚠️ Meld

 16. Ik denk dat Boer na twee jaar praktisch niet spelen op niveau toch wel wat gezakt zou zijn, zeker nu zijn leeftijd ook begint te komen waar je begint te twijfelen of je nog lang door moet gaan.
  Mickey is een goede keeper voor de toekomst, niet altijd even zeker maar hij wordt ook geen keeper van Chelsea, hij wordt keeper van PEC. Dan moet je soms ook accepteren dat daar niet de beste spelers spelen. Maar met Mickey krijg je wel meer zekerheid en ik ben ervan overtuigd dat hij op dit moment beter is dan Boer.


  ⚠️ Meld

 17. Het nieuwe seizoen moet het uitwijzen, maar ik hoop dat Diederik Boer de kans krijgt om weer als eerste keeper zich te bewijzen.

  Ik vind Diederik een stabielere factor, beter in de opbouw en met meer ervaring.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.